Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζονται οι κινήσεις εντός Μαγνησίας

Για μία ακόμη ημέρα το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου μεγάλωσε, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν οριστικά και ενέταξαν στο δυναμικό τους παίκτες που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Η αρχή έγινε με τον Φώτη Καρατσόλη, που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Θησέα Αγριάς. Ο 20χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, ενώ προέρχεται από το Αγρίνιο, έχοντας αγωνιστεί και στον Παναιτωλικό, με τον Θησέα Αγριάς κατέγραψε 18 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Από τον Θησέα προέρχεται και ο νεαρός Μάριος Παπαδήμας, αμυντικός χαφ γεννηθείς το 2003, έχοντας στο παρελθόν αποτελέσει και μέλος της Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.

Από τους «κυανέρυθρου» προέρχεται ο νεαρός στόπερ Μιχάλης Χατζηπλής, όντας γεννηθείς το 2002.

Αναμενόμενη ήταν και η προσθήκη του Κώστα Κόφφα, που από την ομάδα της Λευκίμμης έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας ως μέσος αγωνιστεί επίσης σε Αγία Παρασκευή και στην Κ19 της ΑΕ Λάρισας.

Νεαρός είναι και ο Δημήτρης Αποστολίδης (2003) που έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου προερχόμενος από τον Ριζόμυλο, για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Τέσσερις ακόμη προσθήκες μετράει λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου στο δυναμικό του, με εμφανή την τάση να εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και με περιπτώσεις παικτών που έχει αναλάβει να χειριστεί ο ίδιος ο Σάκης Θεοδοσιάδης για να αποκτήσει η ομάδα το κάτι παραπάνω. Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν θητεία και εμπειρία στη Γ’ Εθνική, αλλά τα δεδομένα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τη νέα χρονιά στην κατηγορία, και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει το «Μagnesiasports», επαφή υπήρξε με τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη εδώ και καιρό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε και ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου έχει στραφεί σε άλλες λύσεις.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.