Νέο χρυσό για τη Β. Αλεξανδρή, Έβδομη η Καράγγελου στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο!

Στο Βελιγράδι και στο 37ο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου

Νέα επιτυχία καταγράφεται για την καταγόμενη από τον Βόλο Βασιλική Αλεξανδρή στο 37ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου και στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, με την αθλήτρια που εκπροσωπεί πλέον την Αυστρία εδώ και αρκετά χρόνια, να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και στο Ελεύθερο Σόλο, ενώ η Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου κατέλαβε την 7η θέση.

H Βασιλική Αλεξανδρή έλαβε 171,0459 βαθμούς στα στοιχεία και 86,4500 στην καλλιτεχνική εντύπωση, για να συγκεντρώσει συνολικά 257,4959 βαθμούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Γερμανίδα Κλάρα Μπλέγερ και το χάλκινο η Μαρλό Λίσελοτ Στέενμπεεκ. Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Αλεξανδρή, η μία εκ των τρίδυμων αδερφών που ασχολούνται με την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και  στο Τεχνικό Σόλο.

Από την άλλη, η 19χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Ζωή Καράγγελου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, εκτέλεσε το πρόγραμμά της με θέμα «Witch = μάγισσα»και συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 206,0896 βαθμούς (136,0896 βαθμούς στα στοιχεία και 70,000 στην καλλιτεχνική εντύπωση) που την κατέταξε 7η.

H Ζωή Καράγγελου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.