Nέο ξεκίνημα με υψηλούς στόχους για το βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Στην άνοδο σε εθνική κατηγορία στοχεύουν οι «ερυθρόλευκες»

Μέχρι τώρα οι κινήσεις ήταν συντηρητικές στις τάξεις του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, με τα δεδομένα ωστόσο ν’ αλλάζουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Με τον Δημήτρη Μουρτζίνο ως έφορο να έχει αναλάβει την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων κινήσεων για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου (ομολογουμένως έτρεξε πολύ για την ομάδα βόλεϊ αυτό το καλοκαίρι) και τον προπονητή Περικλή Ξύδη να καθοδηγεί στον αγωνιστικό χώρο τις «ερυθρόλευκες», ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά, έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Στους υψηλούς στόχους αναφέρθηκε, μιλώντας στο «Magnesiasports» ο Περικλής Ξύδης, τονίζοντας ότι η ομάδα καλείται πλέον να είναι πιο ανταγωνιστική. «Αυτός είναι ο βασικός στόχος μας και πάντα στοχεύουμε στην κατάληψη της πρώτης θέσης και στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, και ελπίζουμε να το καταφέρουμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου.

Με βάση λοιπόν την επίτευξη του στόχου της ανταγωνιστικότητας, ο Ολυμπιακός Βόλου ενίσχυσε το δυναμικό του σε… τρομακτικά επίπεδα! «Αυτό θέλαμε να κάνουμε από την πρώτη στιγμή και τα καταφέραμε, σε μία νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με τον Δημήτρη Μουρτζίνο» ανέφερε ο κ. Ξύδης, με τις «ερυθρόλευκες» να φτάνουν πλέον τις 25!

«Από 12 άτομα φτάσαμε τα 25 συνολικά και είναι όλες παίκτριες της ομάδας Ξεκινήσαμε την προετοιμασία και μέχρι τον Νοέμβριο, όταν θ’ αρχίσει και η αγωνιστική δράση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε στην ομάδα παίκτριες από όλη την Ελλάδα, από Καρπενήσι, Βέροια και Κεφαλλονιά για παράδειγμα. Βέβαια ο βασικός κορμός του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από παίκτριες από τον Βόλο, με 15 παίκτριες» σχόλιασε σχετικά ο τεχνικός της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Πλέον, ήδη το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», στην Πορταριά και στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου. Στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» θα δοθούν και οι αγώνες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση και τις επιταγές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Ευχή όλων  βέβαια, είναι η αγωνιστική δράση να αρχίσει κανονικά και να μην υπάρχουν προβλήματα και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει εξ αρχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.