Νίκες για Αγία Άννα και Μαγνησιακό-Συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή

Πέρασε και από την Αγχίαλο η Αγία Άννα
Η 16η αγωνιστική της Κυριακής

Με νίκες της Αγίας Άννας και του Μαγνησιακού συνεχίστηκε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Η Αγία Άννα είχε εύκολο έργο στην έδρα της ΦΘ Αγχίαλος, επικρατώντας 0-4, χάρη στα τέρματα των Τσελεπή στο 21′, Παπαδημητρίου στο 49′ και Αργύρη στο 67′ και με… κερασάκι στην τούρτα και στο 82′ το τέρμα του Κορέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Βέργος, επιστρέφοντας μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, γερός και δυνατός!

Την ίδια στιγμή, ο Μαγνησιακός περνούσε 0-3 από την έδρα της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας, με τον Λάμπο ν’ ανοίγει το σκορ στο 18′ με κεφαλιά, ενώ ο Ψιάνος με δύο σουτ εκτός περιοχής στο 40′ και στο 52′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του.

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ την ίδια στιγμή, Τοξότης και ΑΕ 2002 μοιράστηκαν βαθμούς χάρη στο τελικό 1-1. Ο Παρίσης μετά από μπαλιά του Στουμποβίκου έκανε το 0-1 για την ΑΕ 2002 στο 44′, αλλά με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Παπουτσής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Στις 15:00 η 16η αγωνιστική ρίχνει αυλαία με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΓΣ Αλμυρού και Ρήγα Φεραίο.

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.