Νίκη 3-1 με συμπεράσματα στην Ευξεινούπολη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σε μία αρκετά δυνατή αναμέτρηση, με πάθος και από τις δύο πλευρές σε πολλές στιγμές, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-1 σε βάρος της Δήμητρας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Στέφανο Ξηροφώτο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του, αλλά πιθανότατα να δίνει και ευκαιρία σε κάποιους προκειμένου να δείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην ομάδα και να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ.

στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε νωρίς το σκορ, καθώς στο 7ο λεπτό ο Κόλα κινήθηκε από αριστερά για να βγάλει τη σέντρα και τον Παπαδημητρίου να ανυψώνεται και με το κεφάλι να κερδίζει τον Σταυράκη για να κάνει το 0-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε πάντως τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με τη Δήμητρα να δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους απέναντι στον Κωνσταντίνου, ενώ ο Σταυράκης ήταν αρκετός για να αποσοβήσει τον κίνδυνο αρκετές φορές μπροστά από την εστία του. Από την άλλη, παρά τις κινήσεις, το δεύτερο γκολ καθυστερούσε να έρθει για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαράνκο τελικά να δίνει τη λύση στο 44′ μετά από μία περιπετειώδη φάση. Ήταν τουλάχιστον τρία τα διαδοχικά σουτ των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, και τελικά ο Αργεντίνος έγινε αποδέκτης της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Δήμητρας για το 2-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Δήμητρα στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, κάτι που φάνηκε και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και προσπαθώντας να βγει μπροστά.

Στο δεύτερο μέρος, ήρθε και το τρίτο τέρμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ντα Κάμπο να παίρνει σειρά. Ο έτερος Αργεντίνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δήμητρας, για να σουτάρει και να κάνει έτσι το 0-3.

Η Δήμητρα δεν το έβαλε κάτω και ένα λάθος του Κωνσταντίνου έδωσε την ευκαιρία στον Φουρκιώτη στο 64′ να γίνει κάτοχος της μπάλας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. την εκτέλεση ανέλαβε ο Θωμαΐδης, για να κάνει έτσι το 1-3.

Οι συνεχόμενες εκατέρωθεν αλλαγές βέβαια άλλαξαν στη συνέχεια τη μορφή του αγώνα, για να γίνει όμως και πιο δυνατός, και κάποιες μονομαχίες στο κέντρο κατά κύριο λόγο του γηπέδου ήταν αρκετά δυναμικές. Τελικά το 1-3 δεν άλλαξε, και πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτά το επόμενο φιλικό, με αντίπαλο τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Ανδρωνάς): Σταυράκης (75′ Τίτας), Φαράντος, Στεργιόπουλος (71′ Ζαντιώτης), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (80′ Μπένος), Τετριμίδας (55′ Λάζογλου), Φουρκιώτης, Δημητρίου, Βούλγαρης (65′ Στεργίου)

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Κωνσταντίνου, Μπόλης (46 ‘ Μαστακούλης), Ρόκας (46΄Γιαννίτσης), Παπακώστας (81′ Συμεωνίδης), Φιλίποβιτς (82΄Αντωνούλης), Κόλα (86′ Κάβουρας), Αγρόδημος (60′ Κόφφας), Βασιλούδης (54΄Γεωργακόπουλος), Παπαδημητρίου (46′ Ντα Κάμπο), Σκοπελίτης (60’ Μπέικος), Μπαράνκο (67΄Βουκελάτος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.