Νίκη 6-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στον Άνθιμο Γαζή

Δοκιμές και πρόκριση στο κύπελλο ΕΠΣΘ

Από τη μία έμοιαζε αγγαρεία και μάλιστα βραδινή, από την άλλη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και άλλους παίκτες που δεν έχουν πάρει τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα, στο παιχνίδι του κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Άνθιμο Γαζή στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με το τελικό 0-6 υπέρ των «ερυθρόλευκων» να θεωρείται λίγο πολύ αναμενόμενο…

Πολύ νωρίς βρήκε το γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού μόλις στο 2’ έκανε το 0-1 ο Λάμπος μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου με κεφαλιά.  Γρήγορα έγινε και το 0-2, και συγκεκριμένα στο 10′, αφού ο Κατσαγεωργίου έκανε τη σέντρα και ο Καρατσόλης σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24′ πάλι ο Λάιος για τον Ανθιμο Γαζή παραλίγο να σκοράρε,ι όμως το πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό της εστίας του Βρονταρά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε τρία τα τέρματά του στο 25′, με τον Κατσαγεωργίου να κάνει τη σέντρα και τον Σταμπουλή να κοντρολάρει την μπάλα και να σουτάρει για το 0-3.

Στου 35′ οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ, όταν ο Καρατσόλης σέντραρε από αριστερά και ο επερχόμενος Κατσαγεωργίου έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το 0-4 μάλιστα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το γκολ άργησε κάπως να έρθει για τα μέχρι τότε δεδομένα του αγώνα. Ωστόσο στο 61’ έγινε το 0-5 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, όταν μετά από σέντρα του Καρατσόλη, σκόραρε ο Κατσαγεωργίου.

Χρειάστηκε να περιμένει κανείς το 90’ προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό 0-6 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο Καρατσόλης σκόραρε με σουτ που έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Δεληστάθη δεξιά.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Παναγιώτης Κουρούπης): Καλόγηρος (46’ Δεληστάθης), Γκέκας (59’ Κουλάκογλου), Χασιώτης, Νικολός, Κωστάκης (77’ Αγόρος), Λάιος, Καραγιαννόπουλος, Κοσμίδης, Κίτσας, Αναστασίου (84’ Ιωαννίδης), Μουστάκας (46’ Παπαδόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βρονταράς, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος (46’ Κυρίτσης), Σιουμουρέκης, Καμπέρης (46’ Παπαδήμος), Γιαρλέλης (78’ Νικολούλης), Κατσαγεωργίου (70’ Ντινιωτάκης), Σταμπουλής, Αναστασίου (70’ Διαμαντόπουλος), Καρατσόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.