Νίκη ανόδου για τον Μαγνησιακό, 1-0 επί της ΑΕ Κιλελέρ

Για την 5η αγωνιστική των μπαράζ των ΕΠΣ

Μετά από ένα παιχνίδι με αρκετό πάθος, που πήγε στη δύναμη, ο Μαγνησιακός πήρε τη νίκη στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας 1-0 σε βάρος της ΑΕ Κιλελέρ, και έκανε ένα καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων στον όμιλο.

Σκόρερ για το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου ήταν ο Δημητριάδης, ωστόσο ο Μαγνησιακός άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων, που ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε φάσεις (ειδικά στο δεύτερο μέρος) που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους. .

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Προβάδισμα με Δημητριάδη

Πάθος και δύναμη είχαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να γίνονται με την έναρξη απειλητικοί, αφού Κουβελάς και Βαγενάς συνεργάστηκαν με τον δεύτερο να βγαίνει σχεδόν μόνος απέναντι στον Βρονταρά, που αναγκάστηκε να βγει εκτός περιοχής για να κοντρολάρει την μπάλα και να διώξει.

Στο 13’ όμως ήρθε το γκολ για τον Μαγνησιακό! Ο Ψιάνος ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, με την μπάλα να φτάνει στον Γαλανόπουλο που έκανε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό ο Δημητριάδης την έστειλε στα δίχτυα του Κουτσιρίμπα για το 1-0!

Ένα σουτ του Τσακίρη καταγράφεται από πλευράς Κιλελέρ στο 19’ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στο 22’ ο Σιώμος έκανε τη σέντρα από δεξιά για να κάνει την κεφαλιά ο Σιώμος χωρίς να βρίσκει στόχο. Στην επόμενη φάση ακριβώς, ο Κουβελάς βγήκε μόνος του και πάλι απέναντι στον Βρονταρά, ωστόσο δεν κατάφερε να τον πλασάρει, με τον τερματοφύλακα του Μαγνησιακού να διώχνει σε κόρνερ. Στο 27’ ο Βαγενάς είχε με τη σειρά του τετ α τετ με τον Βρονταρά, αλλά και πάλι ο έμπειρος τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν σε γενικές γραμμές δυνατό με την ΑΕ Κιλελέρ να ψάχνει περισσότερο το γκολ (για την ισοφάριση), έστω και αν τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0. Ένα σουτ του Σιώμου στο 42’ καταγράφεται από πλευράς Μαγνησιακού, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, και ενώ δεν προέκυψε κάτι άλλο πριν οι ομάδες οδεύσουν προς τα αποδυτήρια.

Άντεξε στην πίεση και στην κατοχή

Πιο πιεστική ήταν η ΑΕ Κιλελέρ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά ο Μαγνησιακός έφτασε κοντά στο γκολ πρώτος. Ήταν στο 59’ όταν από πάσα του Ψιάνου ο Βλάχος βγήκε απέναντι στον Κουτσιρίμπα και σούταρε, πιεζόμενος από τον Τσακίρη, αλλά ο Κουτσιρίμπας με το πόδι κατάφερε να διώξει την μπάλα τελευταία στιγμή.

Ο Μαγνησιακός ήθελε δεύτερο τέρμα για να είναι πιο σίγουρος, ωστόσο η φάση που έψαχνε δεν έβγαινε, με την κατοχή να είναι κατά κύριο λόγο στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά, αλλά σε ορισμένες φάσεις ο κάτοχος της μπάλας ήταν απελπιστικά μόνος και δεν μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον συμπαίκτη του.

Ένα σουτ του Λάμπου στο 81’ κόντραρε σε αντίπαλο και ο Κουτσιρίμπας μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 84’ ο Βλάχος έχασε έτοιμο γκολ, μετά από σέντρα του Ψιάνου, όταν από απόσταση αναπνοής έστειλε την μπάλα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ Κιλελέρ συνέχισε να πιέζει και να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι, με τον Μαγνησιακό τελικά να παίρνει μία πολύτιμη νίκη στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι των μπαράζ και να κάνει αποφασιστικό βήμα ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Μαγνησιακός (Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (73’ Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (15’ λ.τ. Λούρος), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Κρανιάς (46’ Βουρδάκης), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος, Σιώμος(64’ Λουκάι.

ΑΕ Κιλελέρ (Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β. (76’ Αργύρης), Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Βαγενάς (36’ λ.τ. Πανταζής), Παπαγεωργίου Θ. (76’ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας (52’ Γκουγκουλιάς),  Χασομέρης, Κουβελάς, Ντιντής Θ. (52’ Αναγνώστης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.