Νίκη γοήτρου ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από 50 μέρες!

Κέρδισε 1-0 τον Εδεσσαϊκό

Νίκη μετά από 50 μέρες πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας 1-0 τον Εδεσσαϊκό με γκολ του Αναστασίου, για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πίστεψε στη νίκη πίεσε τον Εδεσσαϊκό και πήρε τη νίκη γοήτρου φεύγοντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε να πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 4 Φεβρουαρίου όταν κέρδισε τον Μακεδονικό Φούφα 1-0 (59’ Αναστασίου), ενώ από τότε είχε να πετύχει και γκολ στον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά και την 21η αγωνιστική είναι στους 19 βαθμούς με 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες (οι 5 εντός έδρας) , ενώ ο Εδεσσαϊκός είναι στους 26  βαθμούς με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη ματς ήταν καλύτερος του αντιπάλου του όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του κάτι που έγινε στην επανάληψη και στο 73΄με τον Αλέξανδρο Αναστασίου να πετυχαίνει το 1-0.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Ελασσόνα ο Ολυμπιακός είχε μια αλλαγή στην 11άδα του όπου επέστρεψε ο Αναστασίου και πήρε την θέση του Καρατσόλη

 

Στο 0-0 το πρώτο μέρος

Χωρίς γκολ πέρασε το πρώτο μέρος του αγώνα παρότι ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να πιέσει την άμυνα του Εδεσσαϊκού, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να παίξουν με αντεπιθέσεις.

Όμως οι φάσεις για γκολ δεν ήταν πολλές και έλλειψε η κλασική ευκαιρία.

Στο 4′ σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε κόρνερ, στο 12′ το σουτ Αναστασίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια και την ίδια κατάληξη είχε στο 42′ και εκτέλεση φάουλ πάλι από τον Αναστασίου…

Για τον Εδεσσαϊκό στο 36′ ένα σουτ από τον Σαμαρά μπλόκαρε ο Καβουσάκης και το 0-0 έμεινε στο πρώτο μέρος.

 

Το 1-0 με Αναστασίου

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να γίνει πιο πιεστικός με περισσότερους επιθετικούς αφού “πέρασαν” στο ματς και οι Καρατσόλης, Ντινόπουλος και στο 73′ πέτυχε το γκολ με τον Αναστασίου.

Στο 62′ σε σέντρα του Σκοπελίτη και λάθος γύρισμα του Μωυσίδη, ο Ντινόπουλος από πλάγια θέση αφού απέφυγε και τον γκολκίπερ το πλασέ του ήταν εκτός εστίας, στο 71′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Καρατσόλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 73′ ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ και το 1-0  με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αναστασίου που σκόραρε για 5η φορά φέτος. Έτσι με το γκολ αυτό του Αναστασίου και το 1-0 ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην προτελευταίε θέση ξεπερνώντας τον Δωτιέα Αγιάς (17 β.)

Διαιτητής: Ι.Ντελέζος (Λάρισας), Βοηθοί: Βαλιώτης, Κοτούμπας (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες:  70΄ Παπαδήμος, 89΄Καβουσάκης

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Γιαρλέλης (58′ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης (46′ Καρατσόλης-88′ Σταμπουλής), Αναστασίου, Παπαδήμος, Καρβούνης (65΄ Κατσαγεωργίου).

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος, Σκύφτας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Δομουκτσίδης, Λυρτζής, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Μαντώς, Αναστασιάδης, Ιωάννου, Καραγιάννης (14΄λ.τ. Στογιαννίδης), Χαντζάρας, Σαμαράς (80′  Σούκιας).

Στον πάγκο: Μυλωνάς, Ντολαπτσής, Μίσκος, Ηλιόπουλος, Ξανθόπουλος, Βύρος

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.