Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου κοίταξαν την περίπτωση Τσιτσιγιάννη

Παρελθόν ο Χανέλι από τους «ερυθρόλευκους», στην έξοδο και ο Σκουφεζής από τους «κυανόλευκους»

Ο Βολιώτης Γιώργος Τσιτσιγιάννης που αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Πεντέλης, έχοντας πρότερη θητεία στον Παπάγου, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των δύο ομάδων μπάσκετ της Β’ Εθνικής του Βόλου, τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νίκης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το προβάδισμα και μάλιστα υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Από την άλλη, ο παίκτης αρχικά φέρεται να είχε προταθεί και στη Νίκη Βόλου, με τους «κυανόλευκους» να κοιτούν την περίπτωσή του, αλλά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου κινήθηκε πιο γρήγορα (έχει περισσότερο ανάγκη από ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών) έχει και το πλεονέκτημα για την επίτευξη συμφωνίας.

Πέρα από τις προσθήκες πάντως υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Ο Χανέλι ήρθε και απήλθε, χωρίς να μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα της Αγριάς να φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και η οικογένειά του.

Αποχώρηση πιθανότατα θα υπάρξει και στη Νίκη Βόλου, αφού ο Μανώλης Σκουφεζής φέρεται έτοιμος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, και αν συμβεί αυτό τότε οι «κυανόλευκοι» δεν αποκλείεται ν’ αναζητήσουν εναλλακτική λύση ώστε να μπορεί να παίρνει περισσότερες ανάσες ο βασικός πλέι μέικερ, Κώστας Σαριμπαλίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.