Η πληρότητα έφερε τη νίκη στον ΓΣ Αλμυρού!

Ο Ζενούνης ισοφάρισε για τον ΓΣ Αλμυρού απέναντι στον Δία Δίου
Νίκη με σκορ 1-2 στην έδρα του Δία Δίου

Η ενότητα και η πληρότητα μπορεί να φέρει πολλαπλά κέρδη κι αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά από τον ΓΣ Αλμυρού, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Δία Δίου με σκορ 1-2!

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, οι παίκτες της ομάδας του Αλμυρού βρήκαν το σθένος αλλά και τις φάσεις, για να πετύχουν δύο τέρματα και να επιστρέψουν στη βάση τους έχοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους.

Στο 16ο λεπτό ο Δερμίσης ήταν αυτός που βρήκε τον Μανίκα κι αυτός με τη σειρά του πλάσαρε τον Κοντογεωργάκη, για να κάνει το 1-0 για τον Δία Δίου. Αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να λυγίσει τον Γ.Σ.Α. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν κι αυτό στο τέλος το πλήρωσαν. Στο τέλος λοιπόν του πρώτου 45λεπτου ο Αλμυρός κέρδισε το κόρνερ, ο Δερμιτζάκης το εκτέλεσε και ο Ζενούνης σκόραρε με κεφαλιά, για να κάνει το 1-1.

Η μεγάλη ανατροπή υπέρ του Γυμναστικού ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ της αναμέτρησης ο Αναστασίου έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να κάνει το 1-2 και να χαρίσει έτσι μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Δίας Δίου: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (88′ Δαλαμήτρας), Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Μαυρίδης (78′ Τσουρέκας), Καλουσίδης (65′ Παπαστεργίου), Νάκας (65′ Ευαγγελόπουλος), Μανίκας

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Κυριάκος, Αγγελής (90+1′ Ρακής), Παπακώστας, Χολέβας, Ζενούνης, Αγιασιώτης (46′ Καναβός), Δημηνάς (46′ Λάμπος), Βουρδάκης (85′ Πατσής), Δερμιτζάκης, Αναστασίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.