Νίκη Βόλου έτοιμη για όλα στην Κρήτη!

Οι «κυανόλευκοι» θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς για να πάρουν έστω τον έναν

Τα… ψέματα τελειώνουν (όπως λέει η έκφραση), με την προετοιμασία της Νίκης Βόλου να ολοκληρώνεται και την ομάδα ν’ αναχωρεί για την Κρήτη και το Ρέθυμνο, όπου μεθαύριο Σάββατο 26 Ιουνίου στις 17:00 αντιμετωπίζει την Επισκοπή, για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Football League, θέλοντας τουλάχιστον έναν «χρυσό» βαθμό για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να μην εξαρτάται από το τι θα γίνει στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Σαντορίνη, ή αν θα προκύψει υποβιβασμός για τη Ρόδο, με βάση την ένσταση που έχει κάνει η Σαντορίνη.

Ένας βαθμός λοιπόν, για να αποφευχθεί κάθε σενάριο και για να μην χρειαστεί τίποτε παραπάνω. Ωστόσο η Νίκη Βόλου, αν λάβει κανείς υπόψη την ψυχοσύνθεση του «κυανόλευκου» οργανισμού, καλείται ουσιαστικά να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. H Επισκοπή από την άλλη έχει το ελάχιστο βαθμολογικό κίνητρο, μήπως δηλαδή τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, κάτι που αφορά μόνο τις εντυπώσεις και όχι την ουσία, από τη στιγμή που η αναδιάρθρωση την φέρνει και αυτή στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Τα σενάρια πολλά. Σε όλα με ισοπαλία η Νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στην υλοποίηση της αναδιάρθρωσης. Σε περίπτωση ήττας περιμένει να δει αν θα ηττηθεί ο Αστέρας Βλαχιώτη από τη Σαντορίνη. Αλλά κανείς δεν θέλει να μπει σε μία τέτοια διαδικασία, ούτε καν ως σκέψη. Από εκεί και πέρα, εφόσον η Νίκη εξασφαλίσει την παραμονή, ο Αστέρας Βλαχιώτη οδεύει προς τη Γ’ Εθνική, εκτός αν προκύψει τριπλή ισοβαθμία Νίκης, Καλλιθέας και Μεσσήνιων, που θα φέρει την ομάδα της Αττικής σε θέση υποβιβασμού.

Όσον αφορά, τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Αλέκος Βοσνιάδης, όπως είναι γνωστό, θ’ απουσιάσουν λόγω καρτών οι Τζοβάρας, Μπόσιο, Μέτσε και Τσιμπούκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.