Νίκη Βόλου: Η σκέψη στον Ερμή Σχηματαρίου

Αφήνει πίσω της την επικράτηση επί της ΑΣΑ 

Δύο ομάδες έχουν κάνει μέχρι στιγμής το 3×3 στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, οι Ίκαροι Τρικάλων και ο Ερμής Σχηματαρίου, με προπονητή τον Νίκο Οικονόμου, με το σύνολο της Βοιωτίας να είναι ο ερχόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου την Κυριακή 7 Νοεμβρίου εκτός έδρας για τους «κυανόλευκους» που έχουν δύσκολη αποστολή.

Η επικινδυνότητα του αντιπάλου είναι ήδη αντιληπτή από τα μέλη της Νίκης Βόλου, όπως φάνηκε και μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στις δηλώσεις που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι», έχοντας επικρατήσει 84-63 σε βάρος των «κιτρινόμαυρων». «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με το Σχηματάρι που έχει το απόλυτο στις νίκες έως τώρα» τόνισε αρχικά ο εκ των προπονητών της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος, για να συμπληρώσει: «Παίζουμε εκτός έδρας και πηγαίνουμε για το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Στηρίζονται σε κάποιους έμπειρους παίκτες και έχουν  μία πολύ αθλητική και δυνατή ομάδα σε μία έδρα που μαζεύει κόσμο. Θα προετοιμαστούμε  κατάλληλα και να είμαστε καλά, περιμένοντας τον Λόλα για να πάμε ετοιμοπόλεμοι σ’ αυτήν την αναμέτρηση.

Ειδικά ο Δημήτρης Λόλας συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του και νιώθει ενοχλήσεις, κάτι που τον κράτησε εκτός αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ωστόσο το κενό του καλύφθηκε από τους συμπαίκτες του, με τον Φίλιππο Μπουσκολίτη να σημειώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι από την πρώτη στιγμή έρχεται στο προσκήνιο το παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου. «Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα με βάση τις οδηγίες των προπονητών μας. Θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη- όπως πάντα- και από εκεί και πέρα αυτό να φανεί μέσα στο γήπεδο» τόνισε ο Λαρισαίος φόργουρντ των «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.