Nίκη Βόλου: Ώρα για βαθμούς

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών σε κάποιο παιχνίδι η Νίκη Βόλου, μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League, και αυτό θέλει να κάνει το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Aστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας, ώστε να αρχίσει να καλύπτει και το χαμένο έδαφος από τις εντός έδρας ήττες που έχει γνωρίσει από Αιγάλεω και Ιάλυσο.

Οι στόχοι για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη παραμένουν υψηλοί, έστω και αν τα αποτελέσματα δεν ήταν μέχρι στιγμής αυτά που θα ήθελε τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες, με τον σκεπτικισμό να έχει κάνει την εμφάνιση του στα αποδυτήρια, αλλά και το τεχνικό επιτελείο να προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλό επίπεδο, τόσο ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Όσον αφορά το μεθαυριανό παιχνίδι, το δυσάρεστο είναι ότι ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζοβάρα ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ απομένει να φανεί αν στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι ανακοινώθηκαν προσφάτως καθώς και αν είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα.

Από την άλλη είναι δεδομένο ότι άμεσα κάποιοι παίκτες θα πρέπει να προσφέρουν τα προσδοκώμενα, με βάση τις δυνατότητες τους για τις οποίες άλλωστε αποκτήθηκαν. Ιδιαίτερο ρόλο άλλωστε παίζουν πάντα σε μία ελληνική ομάδα οι ξένοι ποδοσφαιριστές, με το λάτιν στοιχείο να είναι έντονο στη Νίκη Βόλου, και από την άλλη θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική η προσπάθεια για επίτευξη τερμάτων, με τη Νίκη να έχει σημειώσει μόλις δύο σε τρεις αγωνιστικές, το ένα με πέναλτι του Λούκας Γκαρσία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Αιγάλεω, και το άλλο στην ισοπαλία με τη Ρόδο εκτός έδρας, με τον Μέτσε να σκοράρει.

Χωρίς φόβο αλλά με προσοχή

Ο Αστέρας Βλαχιώτη μπορεί να μην μοιάζει ο αντίπαλος που μπορεί να φοβίσει τη Νίκη, ωστόσο το σύνολο του Γιώργου Βαζάκα δεν είναι αμελητέα ποσότητα όπως έχει δείξει έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League. Άλλωστε έχει τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε, το σύνολο των «κυανόλευκων» θα πρέπει να είναι προσεκτικό και απόλυτα συγκεντρωμένο στην προσπάθειά του για να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.