Νίκη Βόλου: «Παίζουμε την καλύτερή μας άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό» (video)

«Παίρνουμε δύναμη από τους ανθρώπους που διαχρονικά αγαπάμε και θα αγαπάμε! Παίζουμε την καλύτερη μας άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό» είναι το μήνυμα που στέλνει για τη μάχη κατά του κορωνοϊού η Νίκη Βόλου, δίνοντας στη δημοσιότητα βίντεο με μηνύματα ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τα «κυανόλευκα» στο παρελθόν και μάλιστα σε μία ιστορική στιγμή για την ομάδα.

Δημήτρης Ζουλιώτης, Κώστας Γιώτας και Θανάσης Ρεπετσάς ήταν μέλη της ομάδας το 2014 που πήρε την άνοδο για την πρώτη εθνική κατηγορία… Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει Νίκη και… νίκη και πόσο αναγκαία είναι, ειδικά απέναντι στην κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο κορωνοϊός…

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης αναφέρει στο σχετικό βίντεο: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα.  Να παραμείνουμε σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και τον συνάνθρωπό μας». Από την άλλη ο Κώστας Γιώτας σημειώνει: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου,  που τους αγαπώ πολύ, να μείνουν σπίτι για να είμαστε ασφαλείς». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Ρεπέτσας, που υπογραμμίζει: «Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να μεταφέρω ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Να μείνουμε όλοι σπίτι ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας».

«Παίζουμε την καλύτερη μας άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό. Μένουμε σπίτι» καταλήγει στο μήνυμά της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.