Νίκη Βόλου: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου, με νεότερα δεδομένα να παρουσιάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου η Διοικούσα Επιτροπή αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, επιμένοντας στη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα, ενόψει και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Άλλωστε οι κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα δείχνουν μία προσπάθεια προκειμένου να συσταθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό σε ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμη ερωτηματικά, αφού είναι αρκετές οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε η ΕΟΚ εξαιτίας… κορωνοϊού, και ενώ οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν ακόμη να ιχνηλατήσουν την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε, η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου έχει προχωρήσει σε χαρακτηριστικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Δημήτρη Λόλα, Παναγιώτη Φιλιππόπουλο να εντάσσονται στο «κυανόλευκο» δυναμικό, και τον Κώστα Σαριμπαλίδη, μεταξύ άλλων, να ανανεώνει την παρουσία του και να τίθεται κι αυτός στη διάθεση του προπονητικού διδύμου Μαύρου-Κοσμάτου.

Οι κινήσεις δεν σταματούν πάντως εδώ, ωστόσο δεν προχωρά η περίπτωση Πολίτη. Η  πλευρά της Νίκης κατάθεσε πρόταση στον έμπειρο σκόρερ, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κοιτά πλέον τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του. Μάλιστα, δύο από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στον Βολιώτη γκαρντ είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές, για τα δικά της στοιχεία η κάθε μια, και σε όποια και αν καταλήξει, σίγουρα θα προκληθεί ιδιαίτερη αίσθηση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.