Νίκη Βόλου: Θέλει βαθμούς για χρόνο και άνεση στην αυτοκριτική…

Περιμένοντας να δει τι θα γίνει και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Αστέρα Βλαχιώτη που πιθανότατα θα θέσει εκτός μάχης έναν εκ των δύο για την παραμονή στη Football League, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, θέλοντας η αναμέτρηση του πρώτου γύρου να της γίνει μάθημα, όπως και το παιχνίδι με  την Καλαμάτα.

Απέναντι στον Ασπρόπυργο πριν λίγες εβδομάδες, η Νίκη Βόλου είχε βρεθεί να χάνει 3-0 για να μειώσει τελικά στο τέλος σε 3-2 και να χάνει ευκαιρίες στα τελευταία δευτερόλεπτα για να ισοφαρίσει τουλάχιστον. Με μάθημα λοιπόν την επιθετική δυστοκία εκείνου του αγώνα και από την άλλη την απώλεια του προβαδίσματος απέναντι στην Καλαμάτα δύο φορές, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διώξουν τα αρνητικά στοιχεία και να κρατήσουν μόνο τα θετικά ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (Νεάπολη, 17:00).

Ουσιαστικά, με τρεις βαθμούς την Κυριακή, η Νίκη «καθαρίζει» το θέμα παραμονή και κοιτά με περισσότερη άνεση το μέλλον. Ειδικά αν ο Ασπρόπυργος κερδίσει αύριο Τετάρτη τον Αστέρα Βλαχιώτη και η Νίκη επικρατήσει την Κυριακή, τότε το θέμα θα… θεωρείται λήξαν. Οπότε και η Νίκη θα έχει περισσότερο χρόνο και άνεση στη διάθεσή της για να κάνει την αυτοκριτική της για φέτος και να δει τι έφταιξε και η ομάδα αντί να παλεύει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης βρέθηκε να μάχεται στην ουρά της βαθμολογίας για ν’ αποφύγει τα χειρότερα…

Κλήση σε απολογία

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Τρίτη 15/6/2021 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η κλήση αφορά την παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15 παρ 4α, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρα 11 παρ 1 και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Καλαμάτα, 5.6.2021).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.