Nίκη Βόλου: Το Πανθεσσαλικό και οι μεταγραφές

Ραδιοφωνική παρουσία είχαν για μία ακόμη φορά οι Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης τονίζοντας για μία ακόμη φορά την ανάγκη για συνολικές συζητήσεις όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος αλλά και για την τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα, φέρνοντας στο προσκήνιο και άλλα δεδομένα όσον αφορά την ομάδα της Νίκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Classico» (Bόλος 9.86) για τη χρήση του Πανθεσσαλικού και με φόντο τη μεταφορά του σταδίου στην αρμοδιότητα του Δήμου Βόλου, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι η σύμβαση της Νίκης θα υπογραφεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά τους όρους χρήσης, σημείωσε: «Πάντα ως διοίκηση κινούμαστε με βάση το συμφέρον της ομάδας, νομίζω ότι οι όροι θα είναι δίκαιοι και όροι αγοράς».
Από την πλευρά του ο Βασίλης Βενέτης έκανε λόγο για ένα ενεργό συμβόλαιο από το 2017 και η πλευρά της Νίκης θεωρεί ότι ισχύει ακόμη, όσον αφορά την ΕΤΑΔ, σημειώνοντας ότι ως δεύτερη έδρα έχει δηλωθεί η Νεάπολη.

Σχετικά με τη διαμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου στην περιοχή του ΟΣΕ, αλλά και γενικότερα για το θέμα της έκτασης του πρώην αμαξοστασίου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη στάθηκε στη γραφειοκρατία και τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν, τονίζοντας ότι ειδικά για τον ανοιχτό χώρο ο χρόνος πιέζει, καθώς είναι η περίοδος που πρέπει να γίνουν εργασίες, όπως για παράδειγμα για την τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Παράλληλα, για την ενδεχόμενη ενίσχυση του δυναμικού της Νίκης, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι αναμένεται να γίνουν 2-3 μεταγραφές λόγω των συνθηκών που δημιουργούνται από τη μακρά αποχή και τον κορωνοϊό, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και να αποκτήσει βάθος το ρόστερ, με στόχο η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, σχετικά με τη διαφαινόμενη συνεργασία με ομάδα της Αργεντινής, οι δύο άνδρες παρέπεμψαν στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρήγα Στύλα, που χειρίζεται αποκλειστικά το όλο θέμα, κάνοντας λόγο από την πλευρά τους και για επιτυχημένες κινήσεις στα μεταγραφικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.