Νίκη Βόλου: Ξεκούραση και προετοιμασία για τη συνέχεια

Δεν ήταν καλή η ήττα από τον ΣΚ Ιωάννινα για τη Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, ωστόσο ο Γιώργος Κοσμάτος και οι παίκτες του αναγκαστικά κοιτούν μπροστά και αναζητούν τα επόμενα θετικά αποτελέσματα που θα τους κρατήσουν σε τροχιά ανόδου.

Η ήττα στα Ιωάννινα σε συνδυασμό με την επικράτηση του Αιόλου Τρικάλων επί των Αετών Βέροιας έφεραν τη Νίκη ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση, αλλά επέτρεψε σε Ίκαρους Τρικάλων και ΣΚ Ιωάννινα να μειώσουν στους δύο βαθμούς τη διαφορά. Οπότε η Νίκη συνεχίζει να αναζητά ροζ φύλλα που θα της επιτρέψουν να είναι πιο άνετη στην υπόθεση της ανόδου.

Το καλό για το σύνολο των «κυανόλευκων» είναι ότι κανείς παίκτης πλέον δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού ή ίωση, όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες. Οπότε στις προπονήσεις δίνουν όλοι το «παρών», έστω και αν αυτές τις τελευταίες ημέρες γίνονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπή την ερχόμενη Κυριακή. Οπότε η Νίκη προετοιμάζεται πλέον για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Τιτάνες Παλαμά, την Κυριακή 8 Μαρτίου, όπου το θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος όπως είναι αναμενόμενο. Ίδιος είναι και ο στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής 15 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Εφόσον κάνει το 2/2 σ’ αυτές τις αναμετρήσεις η Νίκη θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του εισιτηρίου ανόδου στη Β’ Εθνική.

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν προπονητικό διπλό αύριο Παρασκευή με την ομάδα του Αιολικού, ώστε να «σπάσει» και η ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων. Από την ερχόμενη εβδομάδα και έχοντας πάρει και άλλες ανάσες στο ρεπό του ερχόμενου τριημέρου, οι παίκτες θα επιστρέψουν στο παρκέ σε έντονους ρυθμούς για τον αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.