Νικλητσιώτης: «Δύσκολα συναντάς ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου»

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την οριστικοποίηση της ένταξης του Γιώργου Νικλητσιώτη στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, με τον ίδιο τον παίκτη σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις να επισημάνει ότι ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να διεκδικήσει με την ομάδα την άνοδο στη Super League 2.

«Δύσκολα συναντάς πλέον ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού λίγες έχουν δικό τους προπονητικό κέντρο και τα λόγια τα κάνει πράξεις, και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει να πάρει την άνοδο» σχολίασε ο Γιώργος Νικλητσιώτης στο Sportstonoto Radio, επικαλούμενος παράλληλα προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του από τη Σαντορίνη, στην οποία βρισκόταν.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, σημείωσε ότι ο μόνος στόχος είναι η άνοδος. «Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία, γιατί έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους. Eίναι μία μεγάλη, ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο, και μπορούμε να δουλέψουμε επαγγελματικά. Με τον Στέφανο Ξηροφώτο έχουμε συνεργαστεί πιο παλιά στη Νίκη Βόλου και ξέρω και πολλούς παίκτες».

Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε και στην παρουσία του στη Νίκη Βόλου, κάνοντας λόγο για καλές αναμνήσεις αλλά για μία συμπεριφορά της τότε διοίκησης που δεν ήταν η κατάλληλη και γι’ αυτό είχε ολοκληρωθεί η τότε συνεργασία.

Όσον αφορά τέλος τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο σημείωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει μπροστά; Τότε πώς να πάνε οι ποδοσφαιριστές; Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάζει από παντού και δεν έχουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δουλέψουμε. Πάντως πολλοί αγαπάμε το άθλημα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.