Νίκος Ιμεράι: Μου λείπει η Νίκη Βόλου, αλλά έχω βρει παρηγοριά αλλού

“Δεν έχω δει την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά μου είπαν ότι είναι καλή μπροστά”, δήλωσε ο κ. Νίκος Ιμεράι χθες, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου.
Ο άλλοτε πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας ποδοσφαίρου, φάνηκε αποστασιοποιημένος από τα ποδοσφαιρικά πράγματα της Νίκης και όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τη φετινή Νίκη απάντησε χαρακτηριστικά ” Μακάρι και το ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του και να πάει καλά. Δεν την έχω δει την ομάδα, αλλά μου είπαν ότι μπροστά είναι καλή. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει, αλλά έχω βρει παρηγοριά αλλού. Με την ομάδα αυτή περάσαμε όμορφες στιγμές και λύπες και πάντα θα έχω να θυμάμαι”.
Στη χθεσινή εκδήλωση βρέθηκε εξαιτίας του Μπάμπη Τουτουντζόγλου που ο κ. Ιμεράι χαρακτήρισε “κόσμημα” για τη Νίκη Βόλου, σημειώνοντας πως “μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι σαν τον Μπάμπη, που δουλεύουν μέρα και νύχτα για το Σύλλογο, όπως ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ήρθα να τιμήσω τον φίλο Μπάμπη, άλλωστε ανήκω κι εγώ σ αυτό το σύλλογο και θα βοηθήσουμε και τον Μπάμπη να πάει καλά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.