Νίκος Τσεκούρας: Παραγνωρίζει κάποια πράγματα ο κ. Μπέος

Τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος της ομάδας της Πύδνας «ΝΠΣ», Αχιλλέας Μπέος, αναφορικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτους τους παράγοντες της ιστορικής ομάδας της πόλης, έδωσε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, Νίκος Τσεκούρας.

Όπως τόνισε «Εγώ θεωρώ ότι ο κ. δήμαρχος έχει την άποψη του και θέλει να κάνει την ομάδα που θέλει. Παραγνωρίζει όμως δυο πολύ βασικά πράγματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστεύει και η Νίκη, έχουν τόσο βαθιές ρίζες στην κοινωνία και την πόλη του Βόλου που είναι δύσκολο να ξεριζωθούν. Κι αύριο να φύγουμε όλοι οι παράγοντες θα βρεθούν άλλοι να συνεχίσουν αυτές τις δυο ιστορικές ομάδες. Παραγνωρίζει επίσης ότι οι άνθρωποι αυτοί που ακολουθούν τον Ολυμπιακό και τη Νίκη δεν είναι 200-300 που λέει, οι 10 περίεργοι, όπως αποκαλεί εμάς. Είναι δικαίωμα του να πιστεύει ότι θέλει, εμείς όμως δεν μπορούμε ούτε όλον αυτό τον κόσμο να τον πείσουμε να αλλάξει και να τον ακολουθήσει. Έκανε την ομάδα του, ας είναι εδώ κι ας κρίνει ο κόσμος αν θέλει να πάει μαζί του.

Είμαστε σε ελεύθερη οικονομία, είμαστε σε δημοκρατία, ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει. Μπορούμε εμείς να καθοδηγήσουμε τον κόσμο να πάει στην Πύδνα; Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει για τον σύλλογο μας. Δε θέλουμε στα χέρια μας να διαλυθεί ο Ολυμπιακός. Όταν έρθει η ώρα και φύγουμε, εγώ πιστεύω και οι επόμενοι θα θέλουν το ίδιο. Να ζήσει και να μεγαλουργήσει ο Ολυμπιακός. Αν θέλουν κάποιοι να τον διαλύσουν, θα δούμε, εμείς προχωράμε. Αν δεν έχει ανθρώπους να παρακολουθήσουν την ομάδα του…».

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη στον Γιώργο Καρεκλίδη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.