NOB-Aργοναύτες: Πρωταθλήτριες οι Βολιώτισσες στο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης!

Χρυσό και ασημένιο για Καράγγελου και Φραγκάκη στο Ελεύθερο Σόλο

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) κατέκτησε τον τίτλο στο συναρπαστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (31/10) στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας και με το οποίο τελείωσαν οι εγχώριες διοργανώσεις του αθλήματος για το 2021.

Ο ΝΟΒΑ πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των συλλόγων με 155,5 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με μόλις ενάμιση βαθμό λιγότερο, 154 β. Τρίτος είναι ο Πανσερραϊκός με 122 β.

Στο φινάλε των αγώνων, λοιπόν, έγιναν οι τελικοί στο Ελεύθερο Ομαδικό, όπου το χρυσό μετάλλιο πήραν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων και στο Ελεύθερο Σόλο, όπου η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό.

Στον τελευταίο τελικό της διοργάνωσης, στο Ελεύθερο Σόλο, η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ πρώτευσε με 81,2000 β. Η συναθλήτριά της στον ΝΟΒΑ Ελένη Φραγκάκη πήρε το αργυρό μετάλλιο με 79,8333 β. Το χάλκινο πήρε η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 78,5000 β.

Τις απονομές στον πρωταθλητή και στις νικήτριες των τελικών έκαναν η Ειδική Γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα και ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ομοσπονδίας Νίκος Φιλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.