ΝΠΣ Βόλος: «Προέχει το κύπελλο»

Οι αντιδράσεις κατά του διαιτητή Βάτσιου για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΛ παραμένουν στις σκέψεις των μελών του ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει αφού στο προσκήνιο έρχονται σημαντικά παιχνίδια, όπως και η αναμέτρηση κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Στη φάση των «32» της διοργάνωσης λοιπόν το σύνολο του Χουάν Φεράντο θέλει να εκμεταλλευτεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 17:15 τη διαφορά των κατηγοριών με την ομάδα των Σερρών αλλά και την έδρα, για να προχωρήσει και να πάρει το αποτέλεσμα πρόκρισης που θέλει. Να υπενθυμιστεί ότι στο πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον ΝΠΣ να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσαούση. Οπότε καιρός για χαλάρωση δεν υπάρχει για να επιτευχθεί η πρόκριση.

Αγωνιστικά, το πιο πιθανό είναι ο Γέντρισεκ να μείνει εκτός αποστολής, αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο. Ο Χουάν Φεράντο δείχνει διαθέσιμος να τον προφυλάξει προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, μιας και ο Πανσερραϊκός δεν είναι η ομάδα που μπορεί πραγματικά να αποτελέσει φόβητρο για το θέμα της πρόκρισης. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή απογευματινή προπόνηση, καθώς με την ολοκλήρωσή της ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση του κυπέλλου.

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ
Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για λύση της συνεργασίας με παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής, με δεδομένη και την παρουσία τους στους αγώνες που έχει δώσει ο ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει αυτή τη στιγμή έξι δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ και μοιάζει απίθανο να παραμείνουν όλοι στις τάξεις της ομάδας. Από την άλλη ήδη έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σ’ αυτό το κομμάτι του μεταγραφικού μετώπου.

Υποψήφιο για καλύτερο γκολ το τέρμα του Τόρες
Ομολογουμένως το τέρμα που σημείωσε ο Χοακίν Τόρες απέναντι στην ΑΕΛ ήταν αρκετά όμορφο, με τον Αργεντίνο επιθετικό να παραβιάζει την εστία του Κρίστινσον με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Έτσι, το τέρμα αυτο επιλέχθηκε ως υποψήφιο για το καλύτερο της 12ης αγωνιστικής.

Υποψήφιο είναι και το τέρμα του Ντάουντα της ΑΕΛ, με το οποίο η λαρισαϊκή ομάδα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.