Ντελόπουλος: «Νέο αθλητικό και συνεδριακό κέντρο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Αλμυρό»

Eνώ παρουσιάστηκαν σήμερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΓΣΑ

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει ο ΓΣ Αλμυρού και η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, που βγήκε από το αδιέξοδο με την ενεργό πλέον συμμετοχή στα κοινά του, του Ζήση Ντελόπουλου. Σήμερα εξάλλου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων μεταγραφών της ομάδας, αλλά και του νέου ηγετικού σχήματος στα διοικητικά, προεξάρχοντος του κου Ντελόπουλου, που τόνισε σε δηλώσεις του ότι η παρουσία του στον Αλμυρό συνδυάζεται και με μία νέα επένδυση στην περιοχή, δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Στις δηλώσεις του ο κ. Ντελόπουλος σημείωσε ότι: «Η παρουσία μου σήμερα εδώ προήλθε από μία πολυετή σχέση που έχουμε με τον Δήμαρχο Αλμυρού, τον κο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, τον αντιδήμαρχο Τάσο Δεληζήση και τον πολύ καλό φίλο και βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστο Μπουκώρο. Μου πρότειναν να αναλάβω τα ηνία της ομάδας λόγω της πολυετούς εμπειρίας που έχω στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρότειναν το ίδιο στη Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου, αυτή το δέχθηκε και ευχαριστώ τα μέλη της».

Όσον αφορά την επένδυση; Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία μου σήμερα εδώ εκτός από ποδοσφαιρική είναι και επενδυτική. Στο προσεχές μέλλον θα ανακοινωθεί μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, με αρκετές νέες θέσεις εργασίας. Πρόκειται για ένα πρότυπο αθλητικό και συνεδριακό κέντρο, τύπου Ξάνθης, που θ’ αναδείξει την περιοχή του Αλμυρού με ποδοσφαιρικό πολιτισμό για την πόλη του Αλμυρού. Είναι κάτι που της ανήκει, γιατί βοηθά πάρα πολύ η γεωγραφική της θέση. Είναι στο κέντρο της Ελλάδας, είναι στην εθνική οδό, είναι δίπλα σε αεροδρόμιο και συνδυάζει βουνό και θάλασσα σε πολύ λίγα χιλιόμετρα. Είναι μια επένδυση που με έφερε πιο κοντά στην πόλη του Αλμυρού».

Σχετικά με τα σχέδια αμιγώς για την ποδοσφαιρική ομάδα, στάθηκε αρκετά στο θέμα των συνεργασιών: «Σ’ ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας, είναι η γρήγορη παραμονή, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ξαναέρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες και στα τοπικά ταλέντα. Δεδομένη θεωρείται η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως ανοιχτές πόρτες και καλή συνεργασία έχουμε με Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου και ΝΠΣ.

Χατζηκυριάκος: «Όλοι κοντά στην ομάδα»
Παρών φυσικά στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκος, που έκανε κάλεσμα για μαζική στήριξη του ΓΣΑ από τους φιλάθλους.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Όπως γνωρίζετε πολύ καλά όλοι, ο ΓΣΑ είναι η αθλητική ιστορία του Αλμυρού. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα. Είναι ευχής έργον να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Νομίζω ότι ο κ. Ντελόπουλος μπορεί να προσφέρει την εγγύηση, τη σταθερότητα και τη σιγουριά, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο Δήμος Αλμυρού θα είναι παρών σε ό,τι χρειαστεί, μέσα από διαδικασίες που μπορεί να καθοριστούν από τη νομοθεσία, για να βοηθήσουμε για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αν δεν έρθει αυτός, όση βοήθεια και να δώσουμε εμείς δεν θα γίνει κάτι. Κάνω έκκληση στους δημότες να παρακολουθήσουν τα παιδιά μας».

Αλέξανδρος Κούρτογλου: «Κάθε παιχνίδι τελικός»
«Είναι μιας πρώτης τάξεως κίνηση συμπαράστασης στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια που από τις πρώτες μέρες εμπνέει εμπιστοσύνη, φερεγγυότητα και είναι πολύ φιλότιμη. Εμείς ήρθαμε για να βοηθήσουμε για να πετύχει ο ΓΣΑ τους στόχους και να αποκτήσει ξανά ταυτότητα πρωταγωνιστή στην κατηγορία. Πρέπει και είναι χρέος μας να προστατεύουμε τέτοιες προσπάθειες», ανέφερε στις δηλώσεις του ο νέος προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Κούρτογλου, που στάθηκε και στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Για μας είναι ένας τελικός όπως όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Όλα βέβαια κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μπουκώρος: «Είμαστε κοντά σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας»…
…Δήλωσε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, που βρέθηκε στη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του ΓΣΑ. Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Δηλώνουμε τη συμπαράσταση στο έργο της νέας διοίκησης, όντας πεπεισμένος ότι η έκβασή του θα είναι επιτυχής. Τα αθλητικά σωματεία, ιδιαίτερα για την Περιφέρεια, αποτελούν διέξοδο κυρίως για τη νεολαία. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε κοντά τους».

Η παρουσίαση των παικτών
Πέντε συνολικά παίκτες εντάχθηκαν μέχρι στιγμής στον ΓΣΑ κατά την μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τους Δημήτρη Ηλιόπουλο, Βάιο Βαγενά, Ανέστη Ζαφειρίδη, Αλέξανδρο Λέτσο, και Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο, που χειροκροτήθηκαν από τα μέλη της ομάδας και τους οποίους καλωσόρισαν τα μέλη της νέας διοίκησης αλλά και της διοικούσας επιτροπής.

Παρόντες στην εκδήλωση οι κ.κ. Μπουκώρος και Χατζηκυριάκος

Ο Δήμος Περπερίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, με τον νέο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λέτσο

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Β. Χατζηκυριάκος, με τον Ανέστη Ζαφειρίδη

Ο παράγοντας Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον επιθετικό Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος με τον Δημήτρη Ηλιόπουλο

Ο υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, Πέτρος Θωμαΐδης, με τον Βάιο Βαγενά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.