Ντεμπούτο στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του ΟΦΗ για την Πλατανιά

Η Πλατανιά στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟ
Η πρώην παίκτρια του ΝΠΣ Βόλος έπαιξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ως αλλαγή στο 80'

Μεγάλη στιγμή για τη διεθνή Βολιώτισσα ποδοσφαιρίστρια Κωνσταντίνα Πλατανιά χθες Σάββατο (17/2), καθώς έκανε στα 16 της ντεμπούτο στην Α’ Εθνική Γυναικών με τη φανέλα του ΟΦΗ, στον οποίο μεταγράφηκε πριν μερικές μέρες από τον ΝΠΣ Βόλος.

Η νεαρή επιθετικός έχει ενταχθεί στην ομάδα του Ηρακλείου από τον Ιανουάριο, αλλά ένας τραυματισμός της επέτρεψε να προπονηθεί μόνο την τελευταία βδομάδα. Ωστόσο ο προπονητής της, Κώστας Παντζαρίδης, είναι πολύ σημαντικό την εμπιστεύτηκε στο 80’, παρότι είχε αρκετές έμπειρες παίκτριες στον πάγκο, και την έριξε στο ματς στη θέση της Μουστάκ δύο λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1 για τις Κρητικές, που είναι τρίτες με 36 βαθμούς.

Η Πλατανιά μπήκε να δώσει ενέργεια και πίεση, αγωνιζόμενη ως αριστερή εξτρέμ, ενώ έβγαινε όποτε μπορούσε σε θέση φορ, και τα κατάφερε. Μάλιστα, δείγμα μάλλον του πάθους και της μαχητικότητάς της, ήταν ότι πήρε και κίτρινη κάρτα στο 89’, με τη νεαρή Βολιώτισσα να δείχνει δικαιολογημένα και κάπως αγχωμένη.

Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση για μία 16χρονη να φύγει από το σπίτι της και να ενταχθεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α’ Εθνικής, για να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά η Κωνσταντίνα δείχνει ότι έχει τα φόντα και το ταλέντο να τα καταφέρει. Χρειάζεται πάντως χρόνο προσαρμογής, όπως είναι φυσικό, για να κερδίσει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη των συμπαικτριών της και του τεχνικού τιμ, με τον ΟΦΗ να την παρακολουθεί δύο χρόνια και να κάνει μία μεταγραφή, που δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.