Ο 14χρονος Θοδωρής Καλόγηρος από την Αγία Παρασκευή στον ΠΑΟΚ

Από την άνοιξη η συμφωνία για την μεταπήδηση του 14χρονου Βολιώτη Θοδωρή Καλόγηρου στην ακαδημία του ΠΑΟΚ ήταν δεδομένη και επισφραγίστηκε τώρα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πηγαίνει την Τετάρτη (8/8) μαζί με τον πατέρα του και παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Μίλτο, τον πρόεδρο της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, κ. Γεράσιμο Σαρρή, και τον υπεύθυνο της Σχολής, Αλέξη Μαλακασιώτη, στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Εκεί τους περίμενε ο διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, και έπεσαν οι υπογραφές.

Ο Θοδωρής Καλόγηρος, που ήταν για δέκα χρόνια, μόλις από τα τέσσερα, στην Αγία Παρασκευή, είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, έχοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Από τα 11 μάλιστα ο ΠΑΟΚ τον ήθελε στην ακαδημία του και μετά από τρία χρόνια τον έκανε δικό του. Ο πιτσιρικάς θα διαμένει στους ξενώνες του ΠΑΟΚ, στον οποίον θα βρίσκεται μέχρι τα 18 του. Οι δυνατότητες δεν του λείπουν (δεν είναι τυχαίο ότι στην Εθνική Κ14 τον φωνάζουν νέο Πέλκα) και έχει όλες τις προϋποθέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι φέτος με το που συμπλήρωσε τα 14 χρόνια (γεννημένος στις 2-3-2004) η Αγία Παρασκευή του έβγαλε δελτίο και έκανε και μερικές συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΘ στο τέλος του πρωταθλήματος. Ασφαλώς ο Θοδωρής Καλόγηρος ήταν και βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.