Ο Ανδρέας Κικίλιας διευθυντής στην ΠΑΕ Νίκη

Σε επαγγελματικά πρότυπα θέλει να κινηθεί η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και όπως ανέφερε πρώτο από χθες Κυριακή (12/7) το «Magnesiasports», έχει φτάσει σε συμφωνία με άτομο για τη θέση του διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Κικίλια, που μέχρι προσφάτως ήταν υπεύθυνος Οργάνωσης και Επικοινωνίας στη Σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευή Βόλου, ενώ στο παρελθόν είχε διευθυντική θέση και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Την αρχή βέβαια την είχε κάνει στην αγγλική Bredford, έχοντας εργαστεί για λογαριασμό της επί τρία έτη, έχοντας μάλιστα και τη θέση του υποδιευθυντή στο τμήμα των εισιτηρίων.

Ο Ανδρέας Κικίλιας έχει και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο βέβαια για τη θέση που προορίζεται, και είναι ίσως από τους λίγους στην ελληνική Περιφέρεια (εκτός δηλαδή Αθηνών και Θεσαλλονίκης). Συγκεκριμένα είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο πανεπιστήμιο του Coventry στο Ηνωμένο Βασίλειο με αντικείμενο τη Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.