Ο Χρήστος Καλλιπολίτης νέος επικεφαλής της Δ.Ε. του μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Προστίθενται και νέα πρόσωπα στη Διοικούσα

Ο Χρήστος Καλλιπολίτης, γνωστός επιχειρηματίας και …Νικιώτης αναλαμβάνει νέος επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, πλαισιωμένος από παλιά και νέα μέλη, θα αποτελέσουν τη νέα εποχή στο τμήμα, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Blue Heart 105,1, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου.
Επίσης, γνωστοποίησε ότι προπονητής τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Ανδρέας Μαύρος, κατά 95%, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, ενώ συμπλήρωσε ότι ενεργά δελτία παικτών στην ομάδα είναι η «σημαία» Σάκης Κουτίνας και τέσσερα δελτία νεαρών και ταλαντούχων παικτών. Μάλιστα, προγραμματίζεται την ερχόμενη εβδομάδα μετά του Αγίου Πνεύματος να υπάρξει μία συνάντηση, όπως σημείωσε ο κ. Φάτσης: «με τη συμμετοχή του Πρόεδρου, του προπονητή, των χορηγών και του Τεχνικού Διευθυντή, να καθοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι, ώστε να δούμε ποια παιδιά πρέπει να προσεγγίσουμε και να προχωρήσουμε σε υλοποίηση του σχεδιασμού στη συνέχεια και μέχρι τέλος Ιουνίου να είμαστε έτοιμοι».

Η νέα σύνθεση της Δ.Ε. Μπάσκετ
Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου μαζί με τον Αχιλλέα Τσαλάκα θα αναλάβουν την οικονομική διαχείριση του τμήματος μπάσκετ, ενώ έφορος και συνδετικός κρίκος ερασιτέχνη και Διοικούσας, αναλαμβάνει ο Βάϊος Σταυρόπουλος. Γενικός αρχηγός θα παραμείνει ο Δημήτρης Κανούλης, ενώ θα προστεθεί και ο Βασίλης Χασάπης –μπασκετικός, αθλητής του Ανδρέα Μαύρου και μέλος του Blue Club- Βασίλης Χασιώτης. Υπεύθυνος επικοινωνίας θα παραμείνει ο Μιχάλης Τσιντσίνης, ενώ θα συνεχίσει από τη θέση του φροντιστή ο Νίκος Μακρόπουλος.
Όπως ενημέρωσε ο κ. Φάτσης, η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα στηριχθεί από χορηγίες που έχει εξασφαλίσει ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και οι οποίες θα εξασφαλίσουν τις εκτός έδρας μετακινήσεις του τμήματος μπάσκετ τόσο με μεταφορικό μέσο όσο και με καύσιμα, με τις επιχειρήσεις των κ.κ. Ευσταθίου και Λυκούρη, ενώ μεγάλος χορηγός θα είναι η εταιρεία του κ. Κουτσουδάκη Αντώνη. Επίσης, γνωστοποίησε ότι ο Μπάμπης Τουτουτζόγλου θα είναι κι αυτός χορηγός της ομάδας, όπως και δύο επιχειρηματίες που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του Τεχνικού Διευθυντή μπάσκετ, όπου είναι έκπληξη, όπως τόνισε. Επίσης, αναμένεται να εξειδικευθούν τις επόμενες ημέρες τόσο η λειτουργία διαφημιστικού γραφείου, που θα «τρέχει» τα σχετικά θέματα, όσο και η δημιουργία web tv που θα μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Στ. Φάτσης: Πάμε για ό,τι καλύτερο αγωνιστικά τη νέα σεζόν
Τον στόχο για την επόμενη σεζόν έθεσε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, σημειώνοντας ότι «θα πάμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα τη σεζόν 2022-2023, μιας και θα είμαστε σε Όμιλο 14 ομάδων, όπου ένας θα ανεβαίνει πρωταθλητής, έξι θα πέφτουν κατηγορία και εφτά θα παραμένουν στην κατηγορία. Σίγουρα, πιο δύσκολο πρωτάθλημα από το περυσινό». Επίσης, τόνισε ότι «από τις 15 Μαΐου όταν και γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα συνεχίσει ο Μπάμπης Τουτουτζόγλου στη Διοίκηση καθώς και οι Δημήτρης Τσόλκας και Γιάννης Ζιαμάς, έχουν περάσει είκοσι μέρες και πλέον μέχρι τέλος Ιουνίου πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτή τη στιγμή έχουμε τη βάση του 40% σε παίκτες, θα χρειαστεί μέχρι τέλος του μήνα να είμαστε έτοιμοι. Ο χρόνος είναι λίγος». Στόχος μας να πραγματοποιούμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, οι οποίες θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του κόσμου της Νίκης Βόλου. Οι τρεις πυλώνες που θα στηριχθούμε θα είναι προπονητής, χορηγοί και Διοικούσα Επιτροπή».

Αυτοδιαχείριση στις ακαδημίες
Η Διοίκηση Τουτουτζόγλου, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Φάτσης «είχε εφαρμόσει ένα μοντέλο αυτοδιαχείρισης στις ακαδημίες και νομίζω ότι όταν κάτι λειτουργεί σωστά, δεν το ακουμπάς. Στις ακαδημίες θα παραμείνει προπονητής ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης και δεύτερος ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος. Διοικητικά θα είναι παρόντες οι Δημήτρης Μανώλης, Χρήστος Αθανασιάδης και Αποστόλης Γιαρέλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.