Ο Δημήτρης Φραγκούλης σχολιάζει τη δράση στην Α’ ΕΠΣΘ

Ο προπονητής του Πυράσου για τα αποτελέσματα της 11ης και για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής

Από ήττα προέρχεται ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, καθώς στην 11η αγωνιστική στην έδρα του Τοξότη λύγισε με 2-1, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Σαρακηνό. Ο προπονητής του, Δημήτρης Φραγκούλης, μίλησε στο «Magnesiasports», σχολιάζοντας τόσο τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής, όσο και αυτές που έρχονται το ερχόμενο σαββατοκύριακο, βλέποντας και πάλι ντέρμπι.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, ο προπονητής του Πυράσου σχολίασε για το καθένα ξεχωριστά τα εξής:

Σαρακηνός-Μαγνησιακός 1-2: «Είναι σαν μία επανάληψη των αποτελεσμάτων που παίρνει ο Μαγνησιακός στις τελευταίες αγωνιστικές, πετυχαίνοντας δύσκολες και οριακές νίκες»!

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 0-1: «Η Ακρόπολη πάλεψε πολύ, σε ένα γειτονικό ντέρμπι και αυτό μου έκανε εντύπωση, για να νικήσει τελικά ο Ρήγας στο 90’».

ΕΛ Νηλέας-Αίας Σούρπης 2-2: «Έκπληξη οπωσδήποτε το αποτέλεσμα, και ακόμη μεγαλύτερη το ότι ο Νηλέας προηγήθηκε 2-0, αν και είναι μία μαχητική ομάδα».

Αγία Άννα-ΓΣ Αλμυρού 5-0: «Η Αγία Άννα είναι σε ανοδική πορεία. Ήταν μία αναμενόμενη νίκη, αλλά όχι το σκορ».

ΦΘ Αγχίαλος-ΑΕ 2002 1-3: «Μεγάλη νίκη για την ΑΕ, ένα εξάποντο θα έλεγα, σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων».

Δήμητρα Ευξεινούπολης-Θησέας 0-6: «Αναμενόμενο αποτέλεσμα θα έλεγα»…

Τοξότης-Πύρασος 2-1: «Δύο προσωπικά λάθη έφεραν μία μεγαλύτερη… τιμωρία για εμάς από αυτή που έπρεπε. Ήταν μαγική εικόνα το αποτέλεσμα για τον Τοξότη, ενώ εμείς ήμαστε καλύτεροι θεωρώ».

Η 12η αγωνιστική

Όπως προαναφέραμε, ο Δημήτρης Φραγκούλης ξεχωρίζει και ντέρμπι στη 12η αγωνιστική, καθώς πέρα από την αναμέτρηση του Πυράσου με τον Σαρακηνό, βλέπει πολύ ενδιαφέρον και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Θησέα Αγριάς.

Αναλυτικά για κάθε αναμέτρηση, ο προπονητής του Πυράσου σημείωσε:

ΕΛ Νηλέας-Αγία Άννα: «Μεγάλο φαβορί είναι η Αγία Άννα και πιστεύω ότι θα κερδίσει».

ΓΣ Αλμυρού-Τοξότης: «Προβάδισμα έχει ο ΓΣ Αλμυρού λόγω και της έδρας. Είναι όμως πολύ σφιχτή και συμπαγής ομάδα ο Τοξότης και μπορεί να κάνει ζημιά»

Αίας Σούρπης-Ακρόπολη: «Θεωρώ ότι ο Αίας είναι το φαβορί».

Πύρασος-Σαρακηνός: «Αναμένω πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ μία νίκη ψυχολογίας για τα νέα παιδιά που έχουμε αλλά και να δικαιωθεί και η εικόνα που έχουμε δείξει έως τώρα αλλά δεν έχει μεταφραστεί στους βαθμούς που θα έπρεπε. Είμαστε άτυχοι, άπειροι και δεν πήραμε αποτελέσματα σε αγώνες που είχαμε καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους μας».

Ρήγας Φεραίος-ΦΘ Αγχίαλος: «Κι εδώ ο γηπεδούχος Ρήγας μοιάζει να είναι το φαβορί»

Μαγνησιακός-Θησέας Αγριάς: «Μεγάλο ντέρμπι και θεωρώ ότι με τους παίκτες που έχει, ο Θησέας θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά».

ΑΕ 2002-Δήμητρα: «Νομίζω ότι η ΑΕ 2002 θα φτάσει στη νίκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.