Ο εκπρόσωπος του consortium, Γ. Παπαδόπουλος για Ολυμπιακό Βόλου και συνάντηση με Μπέο

«Υγιές και βιώσιμο εγχείρημα με ομόνοια, χαμηλούς τόνους και καλό κλίμα»

Ο δικηγόρος εξ Αθηνών Γιάννης Παπαδόπουλος, εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της ομάδας ατόμων που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου και το βράδυ της Τρίτης 7 Μαρτίου είχε επικοινωνία με το «Magnesiasports», τονίζοντας ότι όποια κίνηση γίνεται αφορά την ομάδα από την 1η Μαΐου και μετά και παράλληλα έκανε λόγο για ανάγκη ομόνοιας, χαμηλών τόνων και καλού κλίματος για να μπορέσει να είναι το όλο εγχείρημα υγιές, και βιώσιμο.

«Σήμερα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Εφόσον υπάρχει ένα ενδιαφέρον, και είναι έμπρακτο το ενδιαφέρον μας ν’ αναλάβουμε το ποδόσφαιρο  του Ολυμπιακού Βόλου από την 1η Μαΐου, ο Ολυμπιακός  Βόλου είναι ομάδα του Βόλου, εδρεύει στην πόλη του Βόλου, και δεν θα μπορούσαμε παρά να συζητήσουμε και να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε τον Δήμαρχο Βόλου, εφόσον η ομάδα εδρεύει στον Βόλο» ανέφερε αρχικά για τη συνάντησή του με τον Αχιλλέα Μπέο.

Είστε γνώστης της αντιπαράθεσης, για να το θέσουμε έτσι μεταξύ του δημάρχου Βόλου και των διοικούντων του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937; Έχουν υπάρξει δηλώσεις που δεν έχουν θετικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα για τον πρόεδρο, κο Τσεκούρα.

«Εμείς είμαστε σε κάθε περίπτωση Αθηναίοι. Φανταστείτε να πηγαίνετε σε μία άλλη πόλη, η πόλη να έχει δήμαρχο και ν’ αναφέρετε στον άνθρωπο που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη, ότι υπάρχουν προηγούμενα, προσωπικά, μεταξύ του δημάρχου ή μεταξύ άλλων προσώπων, ακόμη και στον Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου. Εμείς έχουμε πει από την πρώτη φορά ότι δεν μπορεί να γίνει υγιές και βιώσιμο το εγχείρημα  αν δεν υπάρχει ομόνοια, χαμηλοί τόνοι και καλό κλίμα».

-Είχατε ενημερώσει γι’ αυτήν τη συνάντηση τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου; Γιατί εκφράζουν άγνοια.

«Δεν θέλω να κάνω περαιτέρω δήλωση. Όλα τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες θα φανούν. Αλλά από εκεί και πέρα όταν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου και συναντά τον δήμαρχο του Βόλου, αν μη τι άλλο δείχνει ότι προσεγγίζει με μία σοβαρότητα και με χαμηλούς τόνους και θέλει να φτιάξει κάτι βιώσιμο και υγιές και με ένα κλίμα, μία κουλτούρα συνεργασίας».

-Όταν λέτε τις επόμενες ημέρες; Προσδιορίζεται πότε θα έχουμε εξελίξεις;

«Εξελίξεις θα έχουμε άμεσα, τις επόμενες ημέρες, αλλά αυτές θ’ αφορούν από την 1η Μαΐου και μετά».

-Θα σταλεί δηλαδή το προσύμφωνο που περιμένει η διοίκηση του συλλόγου;

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ναι».

-Μέσα στην εβδομάδα δηλαδή;

«Εκείνοι που πρέπει να έχουν την ενημέρωση και τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου θα την έχουν, και θα ενημερωθείτε κι εσείς».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.