Ο Γιάννης Μόσδρομος στο «Μagnesiasports»: «Στόχος του Πυράσου η άνοδος στη Γ’ Εθνική»!

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Αγχιάλου μετά την κατάκτηση του double της ΕΠΣΘ

Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΘ ο πρόεδρος του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, Γιάννης Μόσδρομος, βλέποντας την ομάδα του να επικρατεί με τέρμα στο 89’ σε βάρος της Αγίας Άννας να κατακτάει το τρόπαιο, όπως και κάθε λόγο είχε να είναι… βραχνιασμένος, επισημαίνοντας την ίδια στιγμή στο «Magnesiasports» ότι στόχος είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική!

Με βαριά φωνή, αφού φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Πυράσου φώναξε με όλη του τη δύναμη πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του double, τονίζει μιλώντας στο «Magnesiasports» ότι η πορεία της ομάδας συνεχίζεται μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Στις 8 Μαΐου ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής υποδεχόμενος τον Πυρσός Γρεβενών, που μόλις την Τρίτη του Πάσχα αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ στην οποία ανήκει (επικρατώντας 7-0 στο παιχνίδι με τα Γρεβενά Αεράτα). «Στόχος μας είναι η άνοδος, στόχος μας είναι η Γ’ Εθνική» αναφέρει ξεκάθαρα ο Γιάννης Μόσδρομος, που κάνει λόγο για δικαίωση για την ομάδα του με την κατάκτηση του double φέτος στην ΕΠΣΘ, αφού τη χαρακτηρίζει… νεοσύστατη!

«Όταν ξεκινήσαμε λίγο έλειπε η ομάδα να καταλήξει σε διοίκηση πρωτοδικείου. Κάναμε τότε μία ομάδα, αλλά μετά ήρθε και η πανδημία του κορωνοϊού. Οπότε η ομάδα ουσιαστικά χρειάστηκε να στηθεί από την αρχή» αναφέρει ο πρόεδρος του Πυράσου. «Διοικητικά είχαμε την εμπειρία, έχοντας κι εγώ διατελέσει αντιπρόεδρος του Πυράσου επί διοικήσεως Στάμου. Οικονομικά σίγουρα με τη συγκυρία που επικρατεί δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα» απάντησε σε σχετικό ερώτημα παράλληλα του  «Magnesiasports».

O κ. Μόσδρομος συγχρόνως ευχαριστεί κάθε πλευρά για τη στήριξη στην ομάδα, τόσο τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν τη φετινή προσπάθεια, όσο και τον κόσμο που στήριξε τον προπονητή Γιάννη Σιαμέτη και τους παίκτες, τονίζοντας το μέγεθος της παρουσίας τους στις εξέδρες του «Αθανάσιος Ραγάζος». Υπογραμμίζει παράλληλα ότι η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι και την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.