«Ο Γιάννης Νταόπουλος ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Η αποκάλυψη του προέδρου του ΑΣ Νίκου Τσεκούρα

Το ενδιαφέρον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, εκ Μαγνησίας ορμώμενο, Γιάννη Νταόπουλου επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος το Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη!

Ως γνωστόν, ο κ. Νταόπουλος εμφανίστηκε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο για τον Ολυμπιακό Βόλου και για ν’ αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε όμως, η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική και ο Ερασιτέχνης ανέλαβε, με τον ίδιο να επικοινωνεί με τα μέλη του ΑΣ και να εκφράζει όπως ανέφερε ο κ. Τσεκούρας τη θέληση να ενισχύσει την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι ο κ. Νταόπουλος επικοινώνησε με τον κο Τσεκούρα μία εβδομάδα περίπου μετά τη γιορτή του ΑΣ για τα γενέθλια του συλλόγου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να στηρίξει την προσπάθεια, αλλά όχι μόνος του. «Ζήτησα να μου στείλει γραπτώς τη θέλησή του και έλαβα mail που τονίζει ότι επιθυμεί να είναι πρόεδρος. Αλλά θέλει και τη βοήθεια του κόσμου για να προχωρήσει το όλο εγχείρημα» ανέφερε ο κ. Τσεκούρας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σημείωσε ότι ο κ. Νταόπουλος αναμένεται στην Ελλάδα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και από εκεί και πέρα θα εξεταστούν όλα τα θέματα, προκειμένου να διαφανεί αν μπορεί με τη συμμετοχή του κου Νταόπουλου να προκύψει μία εκτελεστική επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Εκτελεστική επιτροπή και όχι Διοικούσα, γιατί τη διοίκηση την ασκεί ο Ερασιτέχνης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσεκούρας.

Ήδη πάντως, η πλευρά Νταόπουλου φέρεται να έχει ζητήσει συγκεκριμένα στοιχεία για την ομάδα από τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, οπότε οι επόμενες ανακοινώσεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κ. Τσεκούρας πάντως τόνισε ότι οι προσπάθειες του ενός ατόμου δεν αρκούν για να ευδοκιμήσει κάτι πλέον στον ελληνικό Αθλητισμό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.