Ο Γιάννης Σιαμέτης στο «Magnesiasports»: «O Πύρασος έπρεπε ήδη να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική»

Μετά την επικράτηση επί του Μακεδονικού Φούα

Tα χαμόγελα κάπως επέστρεψαν στις τάξεις του Πυράσου μετά τη νίκη 2-0 επί του πρώτου στην ειδική βαθμολογική κατάταξη Μακεδονικού Φούφα, και η επίτευξη του στόχου της ανόδου έρχεται πιο κοντά. Ωστόσο ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης, μιλώντας στο «Magnesiasports» σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του θα έπρεπε ήδη να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Ο Πύρασος έχει πετύχει έως τώρα 3 νίκες (Με Πυρσό Γρεβενών, Αστέρα Καρδίτσας και Μακεδονικό Φούφα), έχει μία ισοπαλία με τη Στυλίδα στη Φθιώτιδα, αλλά γνώρισε και μία οδυνηρή ήττα (από τον Διγενή Νεοχωρίου και μάλιστα εντός έδρας). «Έχουμε αγωνιστεί απέναντι στους πέντε από τους έξι αντιπάλους μας. Θεωρώ ότι ο Πύρασος ήταν καλύτερος και από τα πέντε σύνολα, και θα έπρεπε ήδη να έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όχι να παλεύουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική» ανέφερε ο Γιάννης Σιαμέτης.

Πλέον οι Αγχιαλίτες ανασυντάσσουν δυνάμεις και παίρνουν ανάσες, αφού ακολουθεί ρεπό την Κυριακή και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Δωτιέα στην Αγιά Λάρισας, που κρίνει και την άνοδο ουσιαστικά. «Είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν επιβαρυνθεί. Γενικότερα είχαμε ένα σχετικά κλειστό rotation οπότε είναι θετικό για εμάς ότι παίρνουμε ανάσες το σαββατοκύριακο. Από εκεί και πέρα, θα δώσουμε το 100% για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην Αγιά», σημειώνει ο τεχνικός του Πυράσου.

Ο ίδιος πάντως ξέρει ότι ο Δωτιέας είναι επικίνδυνος αντίπαλος. «Στην αρχή η εκτίμησή μου ήταν ότι εμείς, η ομάδα της Αγιάς και ο Αστέρας Καρδίτσας θα είχαν τις τρεις πρώτες θέσεις για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο βλέπει κανείς ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα βάσει προβλέψεων» σχολίασε επίσης ο Γιάννης Σιαμέτης.

«Προσωπικότητες που κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα»

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η συμμετοχή του Κώστα Οικονόμου στο παιχνίδι, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Πυράσου να αγωνίζεται τραυματίας, και τον προπονητή του να ξεχωρίζει την παρουσία του.

«Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που αποτελεί πολυτέλεια για το επίπεδο του Πυράσου. Είναι ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και εξαιρετικός χαρακτήρας» τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Αγχιάλου και συμπλήρωσε: «Βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του και έχει προσφέρει σε όλους τους τομείς και στο προηγούμενο παιχνίδι και απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα. Μπορούμε να πούμε ότι έβαλε την ομάδα και τους συμπαίκτες του πάνω από τον εαυτό του και βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Ωστόσο ο Γιάννης Σιαμέτης καταλήγει ως εξής: «Με παίκτες με προσωπικότητες όπως ο Οικονόμου, ο Μάρτινς και ο Παπαδόπουλος, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα για την ομάδα».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.