Ο Ηρακλής δίνει ελπίδα στη Νίκη, για να παίξει στη Football League

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης δίνει ελπίδα στη Νίκη ότι μπορεί να αγωνιστεί στη νέα Football League, καθώς όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξουν μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για άνοδο δύο εξ αυτών στη Super League 2, κάτι που θα έφερνε και άδειασμα δύο θέσεων στη νέα Football.  Χθες στην ΕΠΟ δε συζητήθηκε καν αυτό το θέμα, ενώ έγινε και επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής, τη στιγμή που την Παρασκευή αναμένεται να γίνει και η αντίστοιχη επικύρωση της Football League.

Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι είναι πολύ σημαντικό πως ο Ηρακλής πήρε παράταση σε ό,τι αφορά στην υπόθεση των οφειλών του σε παλιούς παίκτες, που επισύρουν ποινή 33 βαθμών.

Έτσι είναι βέβαιο ότι η βαθμολογία της Football League 2018-19 θα “κλειδώσει” με τις θέσεις ως έχουν μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα πέσει στη νέα Football League.  Όμως, είναι πολύ δύσκολο με τα χρέη που έχει η ομάδα να αποδεχθεί τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη κατηγορία και τότε θα αδειάσει μία θέση, την οποία δικαιούται βάσει κανονισμών η Νίκη ως καλύτερη δεύτερη της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει και η περίπτωση να αγοράσει ο Ηρακλής άλλο ΑΦΜ, αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση και πάλι θα μείνει κενή μία θέση στη Football League.

Αν στον Ηρακλή επιβαλλόταν η ποινή μείον 33 βαθμών και επικυρωνόταν η βαθμολογία, τότε θα σωζόταν ο Ηρόδοτος, αλλά δε θα είχε κανένα λόγο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Football League και δε θα υπήρχε κενή θέση.

Στη Νίκη λοιπόν έχουν στραμμένα τα βλέμματα σ’ αυτήν την υπόθεση και πιστεύουν ότι θα είναι στο τέλος οι ευνοημένοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.