Ο Κώστας Ρέππος σχολιάζει και εκτιμά την αγωνιστική δράση της ΕΠΣΘ

Με φόντο και τα ντέρμπι της Α’ κατηγορίας

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Άννα και Μαγνησιακό ξεχωρίζει όπως είναι αναμενόμενο στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει το απόλυτο έως τώρα. Από την άλλη όμως, όλοι οι διώκτες τους περιμένουν αν έστω ένας από τους δύο (ιδανικά γι’ αυτούς και οι δύο…) θα έχει απώλεια βαθμών, με τον ΓΣ Αλμυρού του Κώστα Ρέππου να ακολουθεί στην τρίτη θέση, και τον προπονητή της ομάδας να σχολιάζει για το «Magnesiasports» τόσο τα αποτελέσματα στην 6η αγωνιστική όσο και τα παιχνίδια της 7ης.

Τα σχόλια του προπονητή του ΓΣ Αλμυρού για την 6η αγωνιστική έχουν ως εξής:

ΑE 2002-Αγία Άννα 2-6: «Η Αγία Άννα έχει άλλους στόχους σε σχέση με την ΑΕ 2002. Ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας βάσει και του σκορ και δικαίως πήρε τη νίκη».

ΦΘ Αγχίαλος-Πύρασος 0-4: «Ο Πύρασος είναι ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος γιατί πορεύεται με νέα παιδιά από την περιοχή, και πιστεύω ότι πέτυχε μία εμφατική νίκη».

Δήμητρα-Μαγνησιακός 1-6: «Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων και είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, οπότε δικαίως επικράτησε ο Μαγνησιακός».

Ακρόπολη-ΓΣ Αλμυρού 0-2: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα και δικαίως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Θησέας-Ρήγας Φεραίος 3-0: «Ο Θησέας δείχνει ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και δίκαια πήρε τη νίκη, όπως φαίνεται, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία».

Σαρακηνός-Αίας Σούρπης 1-0: «Ήταν μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων και ο Σαρακηνός φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε και την αλλαγή τερματοφύλακα και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Εξ αρχής έμοιαζε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ».

Τοξότης- ΕΛ Νηλέας 5-0: «Ο Τοξότης έχει πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια, όπως φανερώνει και το σκορ».

Η 7η αγωνιστική

Όσον αφορά την 7η αγωνιστική, ο Κώστας Ρέππος βλέπει συνολικά τέσσερα ντέρμπι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι εκτιμήσεις του προπονητή του ΓΣ Αλμυρού έχουν ως εξής:

Αγία Άννα-Μαγνησιακός: «Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων με πολύ υψηλό μπάτζετ. Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πολύ πιθανό αποτέλεσμα θα είναι και η ισοπαλία».

Ρήγας Φεραίος-ΑΕ 2002: «Πιστεύω ότι ο Ρήγας Φεραίος μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς, θα διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα».

Πύρασος-Δήμητρα: «Ο Πύρασος θα είναι ο νικητής».

Αίας Σούρπης-Θησέας: «Ένα ακόμη ντέρμπι. Ο Αίας είναι καλή ομάδα με ανάλογο ρόστερ. Είναι αμφίρροπο και όλα τα αποτελέσματα παραμένουν ανοιχτά».

ΓΣ Αλμυρού-ΦΘ Αγχίαλος: «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη. Θεωρώ ότι όντας στην έδρα μας θα επικρατήσουμε».

ΕΛ Νηλέας-Σαρακηνός: «Είναι πονηρό παιχνίδι. Ο Νηλέας είναι πιο δυνατός στην έδρα του. Θεωρώ ότι ο Σαρακηνός θα αντιμετωπίσει δυσκολίες».

Τοξότης-Ακρόπολη: «Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η Ακρόπολη κακώς είναι σε χαμηλή βαθμολογική θέση. Στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστική και θεωρώ ότι θα διεκδικήσει κάτι απέναντι στον Τοξότη, που πιστεύω ότι θα έχει δύσκολο έργο».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.