Ο Λάκης Μπακάλης σχολιάζει και εκτιμά

Βλέποντας τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ και τις αναμετρήσεις που ακολουθούν

Με βάση την εμπειρία του, ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, μπορεί να κρίνει τα αποτελέσματα σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί αλλά και να προβλέψει το τι ακολουθεί. Έτσι, ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο «Μagnesiasports» για τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, για να εκφράσει και τις εκτιμήσεις του για τις αναμετρήσεις της 4ης ημέρας στην κατηγορία.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο κ. Μπακάλης, πολλά παιχνίδια έχουν φέτος τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αφού πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και μπορούν να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους τους.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου αναφέρει.

Αγία Άννα-ΦΘ Αγχίαλος (2-0): «Βάσει δυναμικής ομάδων, ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Απλά με βάση την εξέλιξη του σκορ, φαίνεται να δυσκολεύτηκε η Αγία Άννα».

Θησέας Αγριάς-Σαρακηνός (2-1): «Ο Θησέας φαίνεται να είναι δυνατός και να συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί της διεκδίκησης του τίτλου».

Δήμητρα-Ακρόπολη (1-7): «Η Δήμητρα έχει τα θέματά της και τα προβλήματά της. Μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική βλέπουμε να υπάρχουν προβλήματα, όπως είχε γίνει και με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κάνει κάτι τον Δεκέμβριο».

ΑΕ 2002-Τοξότης (0-1): «Βάσει δυναμικής, η νίκη και σ’ αυτό το παιχνίδι φαινόταν που θα πάει. Ο Τοξότης είναι από τις καλές ομάδες, ενώ η ομάδα των Καλών Νερών έχει τη δική της δυναμική και έχασε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο».

Μαγνησιακός-ΕΛ Νηλέας (4-0): «Ο Μαγνησιακός είναι το φαβορί και λογικό ήταν να έχει τον πρώτο λόγο».

Ρήγας Φεραίος-ΓΣ Αλμυρού (2-2) « Ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα μπορούσε να κερδίσει και η μία και η άλλη ομάδα, έχοντας τις ευκαιρίες. Έμεινε τελικά στην ισοπαλία. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θεωρώ ότι πετάξαμε τζάμπα τους δύο βαθμούς. Στο 2ο τέρμα του ΓΣ Αλμυρού θεωρώ ότι ο παίκτης μας έχει κάνει απλά τάκλιν και παίρνει τη φάση καθαρά».

Πύρασος-Αίας Σούρπης (0-0): «Ήταν ένα ντέρμπι, όπως πολλά θα έχουμε φέτος, γιατί πολλές ομάδες είναι καλές και ενισχυμένες».

Η 4η αγωνιστική

Παιχνίδια με φαβορί, αλλά και ντέρμπι βλέπει επίσης στην 4η αγωνιστική ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε τα εξής:

Θησέας-Αγία Άννα: «Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί και ο Θησέας να πετύχει τη νίκη, αλλά και η Αγία Άννα που είναι κι αυτή στα φαβορί, μιας κι έχει καλούς παίκτες».

ΦΘ Αγχίαλος-Δήμητρα: «Η Αγχίαλος νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο».

Σαρακηνός-ΑΕ 2002: «θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Ακρόπολη-Μαγνησιακός: «Η Ακρόπολη αποδυναμώθηκε πολύ φέτος, έχοντας χάσει πολλούς παίκτες. Έτσι ο Μαγνησιακός είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και είναι ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Για μας είναι ένα θέμα το πλαστικό γήπεδο, και πρέπει να εξοικειωθούμε γρήγορα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΕΛ Νηλέας-Πύρασος: «Ο Πύρασος νομίζω ότι έχει το προβάδισμα».

ΓΣ Αλμυρού-Αίας Σούρπης: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.