Ο Μάρτιν Mπαταγίνι στο «Μagnesiasports»: «Πάμε να παλέψουμε για τα καλύτερα»! (video)

Το 24ωρο του jet lang πέρασε και ο Μάρτιν Λιονέλ Μπαταγίνι είχε την ευκαιρία σήμερα να γνωριστεί με το σύνολο των συμπαικτών του αλλά και με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου, συμμετέχοντας στην πρώτη του προπόνηση ως μέλος της ομάδας των «κυανόλευκων».

Το πολύωρο ταξίδι από Αργεντινή για Ελλάδα μπορεί να τον επηρέασε για λίγες ώρες, ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαρούμενος όπως ο ίδιος δήλωσε για την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου ώστε να αποτελεί πλέον μέλος του συνόλου και να τίθεται στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μου έχουν πει τα καλύτερα τα παιδιά. Πάμε να παλέψουμε εδώ που ήρθα για κάνουμε τα καλύτερα!» τόνισε ο Μάρτιν Μπαταγίνι στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους και ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου πλέον, με το «Magnesiasports» να βρίσκεται στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας, που προετοιμάζεται πλέον για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας το ερχόμενο Σάββατο.

Μάλιστα, όπως συνηθίζεται άλλωστε, και ο Μπαταγίνι φρόντισε να ενημερωθεί για την Ελλάδα και τη νέα του ομάδα προτού υπογράψει και τόνισε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με κάποια άτομα πριν έρθω στην Ελλάδα και μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα και ξέρω ότι είναι για μεγάλα πράγματα»!

Όσον αφορά το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτόν; «Είμαι ένας παίκτης γρήγορος, δυναμικός και πηγαίνω πάντα για το καλύτερο. Προχωρούμε λοιπόν μπροστά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός φορ λοιπόν ακολουθεί σιγά σιγά το προπονητικό πρόγραμμα της νέας του ομάδας, την ώρα που οι διοικούντες ετοιμάζουν όλα τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου του, ώστε να είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, ει δυνατόν ακόμη και για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

O Mάρτιν Μπαταγίνι με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ρήγα Στύλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.