Ο Μπαράνκο έρχεται, ακολουθούν και άλλοι…

Ενισχύεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Καλές οι δοκιμές, ωστόσο αυτό που προέχει είναι οι άμεσες προσθήκες για τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης. Ήδη άλλωστε έχουν κλείσει δύο προσθήκες, με τον Ιγκόρ Φιλίποβιτς να πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη του προπόνηση, ενώ βάσει των τελευταίων δεδομένων ο επιθετικός Μπρούνο Μπαράνκο αναμένεται μεθαύριο Τετάρτη στην Ελλάδα και στον Βόλο για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Οι κινήσεις από πλευράς διοίκησης για τη ενίσχυση του ρόστερ εξάλλου έχουν ήδη γίνει και αναμένονται άμεσα αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, βάσει και όσων φάνηκαν στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έλληνες αλλά και ξένοι παίκτες βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο (τόσο από τη Λατινική Αμερική όσο και από γειτονικές χώρες) και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις. Άλλωστε και την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου την ενίσχυση του έμψυχου υλικού με παίκτες που θα συντελέσουν καθοριστικά στο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα τη νέα χρονιά και να διεκδικήσει την άνοδο στην κατηγορία της Super League 2.

Δοκιμές και θετικά συμπεράσματα

Όσον αφορά το φιλικό της Κυριακής, ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε υπό δοκιμή παίκτες, ώστε να τους αξιολογήσει για τον ρόλο που θα μπορούσαν να έχουν στην ομάδα, με άλλους να πείθουν και άλλους όχι.

Από την άλλη, υπάρχουν επαφές για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Πιερικό να είναι υποψήφιος αντίπαλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.