Ο Μπουτζίκος ο μοναδικός που δεν έχασε ούτε λεπτό στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Νίκος Μπουτζίκος μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Football League είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου που έχει καταφέρει να έχει το απόλυτο συμμετοχών και λεπτών στο πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε και στα 13 παιχνίδια ως βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή (1.170 λεπτά).  Μάλιστα δεν έχει χάσει ούτε λεπτό και στο Κύπελλο (4 αγώνες, ο ένας στην Αταλάντη διήρκεσε 120 λεπτά).

13 συμμετοχές έχει στη Football League και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, τις 12 στο αρχικό σχήμα και χωρίς στα εννιά να γίνει αλλαγή, και ενώ μόνο στο παιχνίδι με τη Βέροια ήρθε από τον πάγκο (1.080 λεπτά συνολικά).

12 συμμετοχές έχουν στο πρωτάθλημα πέντε παίκτες, ο Δημήτρης Βοσνακίδης, τις 11 ως βασικός και αναντικατάστατος και μόνο  στο ντέρμπι με τη Νίκη έγινε αλλαγή στο 69’ (1059 λεπτά), ο Αντώνης Τσιάρας (σε όλα τα  ματς ξεκίνησε, καταγράφοντας 1.038 λεπτά), ο Μανώλης Φαζός (1099 λεπτά, σε όλα τις αναμετρήσεις βασικός),  ο Θωμάς Γραικός (990 λεπτά, τα 11 παιχνίδια ως βασικός, ενώ δεν έπαιξε μόνο με τον Ασπρόπυργο),  ο Μάρκος Ντούνης (778 λεπτά, δεν είχε αγωνιστεί μόνο στην πρεμιέρα) και ο Θωμάς Τσίτας (739 λεπτά).

Πολύ καλό πρωτάθλημα κάνει ο Φίλιππος Σκοπελίτης με 11 ματς (τα έξι 90λεπτα), ενώ 10 έχουν ο Νίκος Γιδόπουλος (878 λεπτά), ο Στέλιος Πόζογλου (751 λεπτά) και ο Παύλος Λάσκαρης (747 λεπτά).

Σε εννέα αγώνες έπαιξε ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, στους πέντε ως βασικός, όπως και ο Στάθης Ρόκας, που ήρθε στα εφτά ως αλλαγή από τον πάγκο, ενώ επτά είναι συμμετοχές, όλες ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα, για τον Ιμπάν Ράντι.

Πέντε φορές όλες ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Κλεβί Κόλα, που έχει 143 λεπτά συμμετοχής,  τέσσερις ο τερματοφύλακας Ηλίας Μακρυωνίτης και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, δύο ο Θανάσης Δεινόπαπας (μόλις έξι λεπτά συμμετοχής) και μόλις μία ο Ντούγκλας Τζέφερσον. Καμία συμμετοχή δεν κατάφεραν να καταγράψουν ο Γιάννης Ζάχος, ο Νίκος Μπαρούτας, ο Αλέξανδρος Μπακουλάτι, ο Γιάννης Πριόνας, ο Θανάσης Καναβός, ο Χρήστος Καρακώστας, ο Γκοτιέ Κλεμέντ, ο Αντερσόνιο Ενγκομπά, και οι τραυματίες από την αρχή της χρονιάς Μανώλης Πάσχος και Τάσος Μαρούδας.

Οι σκόρερ 
5 γκολ
Πόζογλου

3 γκολ
Τσίτας

2 γκολ
Ντούνης

1 γκολ
Φαζός, Γραικός, Τσιάρας, Κουτσιανικούλης, Μπουτζίκος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.