Ο ΜVP και… γενεθλιάζων Λούκας Γκαρσία

Ο Πασχάλης Κάσσος έδειξε τον δρόμο για τη Νίκη με δύο τέρματα, αλλά ο Λούκας Γκαρσία δικαιούται εξίσου τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να σκοράρουν αρκετές φορές, αλλά έχοντας και ο ίδιος προσπάθειες για την επίτευξη τέρματος.

Έχοντας μάλιστα και γενέθλια χθες, ο Λούκας Γκαρσία σημείωσε στις δηλώσεις του: «μετά από αρκετές ημέρες αποχής και αναβολές αγώνων χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις μετά από 20 ημέρες αλλά τα πήγαμε πολύ καλά. Όλη η ομάδα έκανε καλή δουλειά οπότε παίρνουμε αυτό το αποτέλεσμα ως βάση για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω να πω πολλά για το μέλλον, και κοιτάω παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι μας σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για τη 14η αγωνιστική, σημειώνοντας: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Τους σεβόμαστε αλλά θεωρώ ότι μας σέβονται κι αυτοί και θα δούμε ένα καλό παιχνίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.