«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα  πέσει στα χέρια του Μπέου, ούτε θα γίνει Πύδνα»

Τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιάννης Παπαδόπουλος

Τον φόβο του μην καταλήξει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου σε χέρια που δεν θέλει κανείς εξέφρασε ο Γιάννης Παπαδόπουλος με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του συλλόγου.

Ο διοικητικός ηγέτης του ερυθρόλευκου ποδοσφαιρικού τμήματος με αφορμή την πληροφορία ότι ο κ. Ζαχείλας θα στηρίξει για την προεδρία τον Νίκο Τσεκούρα, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico,  ανέφερε ότι ο κ. Ζαχείλας εκφράζει τα συμφέροντα Μπέου, στα χέρια του οποίου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν θα πέσει ο Ολυμπιακός Βόλου, ούτε θα γίνει Πύδνα Κίτρους.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος: «Είναι αλήθεια ότι ο κ. Ζαχείλας στηρίζει τον κ. Τσεκούρα; Τρομάζω μην καταλήξει ο σύλλογος σε χέρια που δεν θέλουμε. Ξέρω στον έναν χρόνο που είμαι στον Βόλο ότι ο κ. Ζαχείλας είναι του κ. Μπέου, μ’ αυτόν εκλέχθηκε. Και είχε κάνει προσπάθεια να πάρει τον Ερασιτέχνη.

Η ευχή μου είναι όποια διοίκηση κι αν βγει να μην καταλήξει η ομάδα σε άλλα χέρια. Εγώ δεν ανησυχώ ως ποδοσφαιρικό τμήμα, γιατί με βάση το καταστατικό δεν μπορεί να γυρίσει κάποιος και να μου πει ότι μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό Βόλου κάτι άλλο.

Εμένα με θορύβησε ότι ο κ. Ζαχείλας, με τον οποίον έχω κάποιους μήνες να μιλήσω, πήγε με τον Τσεκούρα. Μήπως τελικά θέλουμε τον Ολυμπιακό Βόλου να μένει μικρός; Ο κ. Ζαχείλας εκφράζει τα συμφέροντα του κ. Μπέου, εφόσον με την παράταξή του εκλέχθηκε. Λέμε έτσι ελαφρά τη καρδία ότι ο κ. Ζαχείλας στηρίζει τον κ. Τσεκούρα;

Ο κ. Ζαχείλας δεν με είχε ψηφίσει (σ.σ. όταν αποφασίστηκε να δοθεί στον Γιάννη Παπαδόπουλο  το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Ποιος θα είναι πρόεδρος; Ο Τσεκούρας ή ο Πέγιος, που πριν δύο μήνες συναντήθηκε με τον Μπέο και μίλησε για τον ΝΠΣ;

Εμείς τον Ολυμπιακό Βόλου να πέσει στα χέρια του Μπέου δεν θα τον αφήσουμε. Πού να ξέρω εγώ με ποιον έχω να κάνω και με ποιον να μιλήσω; Δώσαμε τόσα λεφτά και να μην ξέρουμε ποιος είναι ο πρόεδρος; Εγώ δεν θα δεχόμουν, αν ήμουν Τσεκούρας, να με στηρίζει ο Ζαχείλας. Θα πάμε ως Ερασιτέχνης να ζητήσω γήπεδο. Θα τελειώσει η προθεσμία και δεν θα ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος και δεν θα ξέρω με ποιον να μιλήσω; Γίνεται μία επένδυση.

Δεν θα την κάνουμε την ομάδα Πύδνα Κίτρους. Θα την κρατήσουμε Ολυμπιακό Βόλου. Δεν ρίχνουμε τα λεφτά, για να χαθούν».

Πάντως, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Στάθης Ρόκας, παρά την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, θα είναι και τη νέα σεζόν με τον ίδιο ρόλο στην ποδοσφαιρική ομάδα, με την οποία ανανέωσαν τη συνεργασία τους τόσο ο προπονητής Στέλιος Αρσένος όσο και ο τερματοφύλακας Γιάννης Σιδεράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.