Ο Όσκαρ Σιαφά θέλει να έχει την καλύτερη σχέση με τον κόσμο της Νίκης

«Μετά τα περσινά δεν ήθελα να επιστρέψω στον Βόλο αλλά…» τονίζει ο νέος επιθετικός των «κυανόλευκων»

Από τον Βόλο στον… Βόλο ο Όσκαρ Σιαφά, αποτελεί μία από τις λύσεις που θα έχει ο προπονητής της Νίκης Αλέκος Βοσνιάδης στην επιθετική γραμμή, αποφασίζοντας να εντάξει στο δυναμικό των «κυανόλευκων» τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, με τον ίδιο να δηλώνει ικανοποιημένος τελικά από την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

«Η αλήθεια είναι ότι έφυγα από τον Βόλο πολύ θυμωμένος, μετά τα όσα πέρασα πέρυσι. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήθελα να επιστρέψω. Όμως μίλησα με τον Μιράντα που μου είπε ότι η Νίκη είναι κάτι διαφορετική και με έπεισε να έρθω» ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστής. «Δεν είναι βέβαια ο Μιράντα ο μοναδικός λόγος, αλλά αυτός που άνοιξε την πόρτα για να έρθω στη Νίκη» υπογράμμισε ωστόσο.

Ο Σιαφά ήξερε άλλωστε τη Νίκη από την προηγούμενη χρονιά, έχοντας μάλιστα σκοράρει και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Νεάπολη, θυμούμενος ότι ήταν ένα πιο συμπαγές σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου σύνολο και πιο δουλεμένο. «Ήταν λογικό ο Ολυμπιακός Βόλου να χάσει» σχολίασε σχετικά, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για το πρωτάθλημα της SL2, σημειώνοντας ότι είναι μία διοργάνωση δύο ταχυτήτων με λίγες δυνατές ομάδες και άλλες όχι και τόσο. «Έχω σωματότυπο που μου επιτρέπει να προσαρμοστώ σε κάθε πρωτάθλημα» ανέφερε εξάλλου, δείχνοντας αισιόδοξος για την πορεία του στη Νίκη αλλά και γι’ αυτήν της ομάδας συνολικά.

Σε σχετική ερώτηση σχετικά με τους αμυντικούς στο πρωτάθλημα πάντως, ο Όσκαρ Σιαφά σχολίασε ότι: «Είναι πολύ σκληροί και χτυπούν αρκετά. Αλλά είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού διαβάσεις τις κινήσεις τους και πάντα βρίσκεις ευκαιρία για να κάνεις κι εσύ μία καλή κίνηση».

Τι να περιμένει όμως η Νίκη από αυτόν; «Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ αλλά και στην άμυνα. Μπορώ να κρατήσω και την μπάλα όταν η ομάδα χρειάζεται να κρατήσει ένα αποτέλεσμα μέχρι τέλους» δήλωσε.

Ο Σιαφά πάντως έγινε και σύνθημα στα χείλη των φίλων της Νίκης για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου την περσινή χρονιά, στην πρώτη συγκέντρωση των «κυανόλευκων» φέτος. «Όταν ξεκινήσω τα παιχνίδια και με γκολ και ασίστ είμαι σίγουρος ότι θα έχω την καλύτερη σχέση μαζί τους» τόνισε επίσης ο Αφρικανός επιθετικός.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.