«Ο ΠΑΟ Βάρδας θα προσπαθήσει για το μπαμ, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Τονίζει στο Magnesiasports ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Τη δεύτερη επίσημη αγωνιστική της υποχρέωση έχει η Νίκη μεθαύριο Τετάρτη (27/9), καθώς αγωνίζεται για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Βάρδας σε μονό αγώνα.

Αν μάλιστα καταφέρει και περάσει, όντας το φαβορί, τότε προκρίνεται άνευ αγώνα βάσει κλήρωσης από την 5η φάση και περνά κατευθείαν στην 6η, όπου μπαίνουν και οι τέσσερις μεγάλοι της Σούπερ Λιγκ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) και δίνονται διπλοί αγώνες.

Σε δήλωση που έκανε στο magnesiasports ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας επισημαίνει: «Όπως είπα και στο ματς της Ζακύνθου, για μας είναι σαν να παίζουμε ένα φιλικό αλλά με πολύ μεγάλο διακύβευμα την πρόκριση. Είμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας, φτάνουμε προς το τέλος, αλλά είναι πολύ μεγάλο το διακύβευμα.

Σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο και έχουμε υποχρέωση να κυνηγήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Μετά έχουμε δύο εβδομάδες ακόμη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Έχουμε πάρει τις πληροφορίες μας για τον ΠΑΟ Βάρδας και ξέρουμε πώς παίζει. Νομίζω ότι κάθε ομάδα της κατηγορίας που παίζει στην έδρα της θα δώσει τα πάντα, για να διακριθεί και να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στο Κύπελλο που είναι και θεσμός των εκπλήξεων. Οπότε εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε και να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Θα είναι πάρα πολύ όμορφο να περάσουμε στην 6η φάση και να αντιμετωπίσουμε πιθανότατα μία ομάδα Superleague σε δύο παιχνίδια γιορτή».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.