O Πύρασος ήταν… εννιάσφαιρος και «έσβησε» τον Πυρσό Γρεβενών! (φωτογραφίες)

Έκανε ό,τι ήθελε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου

Σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να πει πολλά κανείς πέρα από το τελικό σκορ, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας με το ευρύ 9-0, και έχοντας βάλει ήδη τις βάσεις για άνετη επικράτηση έχοντας φτάσει το 5-0 ήδη από το 28…

13 λεπτά άντεξε ο Πυρσός Γρεβενών, με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί το κόρνερ και τον Ροτζέριο Μάρτινς να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Στο 19’ πάλι ο Αραπίτσας έκανε τη σέντρα και ο Βλάχος μπήκε στην πορεία της μπάλας για να κάνει το 2-0. Το τρίτο γκολ για τον Πύρασο ήρθε στο 22’, με τον Ροτζέριο Μάρτινς να βγάζει αυτήν τη φορά τη σέντρα και τον Αραπίτσα να σκοράρει…

Στο 26’ ήρθε και το 4-0, με τον Ζάχο να σκοράρει μετά από ασίστ του Βλάχου, ενώ στο 28’ ο Αγιασιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, και με κεφαλιά και πάλι ο Ροτζέριο σκόραρε για το 5-0.

Τελικά στο 42’ ήρθε και το έκτο γκολ για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου πάλι μετά από σέντρα του Αραπίτσα και κεφαλιά του Μάρτινς.

Αν και ο Πύρασος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με πέντε αλλαγές και οι ρυθμοί μπορεί κάπως να έπεσαν, στο 60’ έγινε το 7-0, μετά από σουτ του Αγιασιώτη, ενώ στο 74’ ο Ζάχος είχχε σειρά να σκοράρει. Στο 80’ διαμορφώθηκε και το τελικό 9-0, με τον Καραγιώργο να χρίζεται σκόρερ.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος (46’ Γκαραβέλας), Μιχόπουλος, Ρακής, Αγιασιώτης, Οικονόμου (46’ Θεοδωρόπουλος), Ροτζέριο (46’ Κατής), Αραπίτσας (46’ Καραγιώργος), Βλάχος (46’ Μπούτλας), Ζάχος.

Πυρσός Γρεβενών: Ελευθεριάδης, Στεργιόπουλος (80’ Πραττής), Τριμίντζιος (80’ Τσιαρσιώτης), Κρικέλης (46’ Σούκας), Ευαγγελόπουλος, Ρόβας, Κολτσίδας (75’ Κυρατσούλης), Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καλαϊτζίδης, Μπλάντος (70’ Κόντρα).

Συνολικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Πύρασος-Πυρσός Γρεβενών 9-0
Δωτιέας Αγιάς-Διγενής Νεοχωρίου 1-1
Μακεδονικός Φούφα-Αστέρας Καρδίτσας 3-0
Ρεπό: ΑΟ Στυλίδας

Η βαθμολογία

  1. Πύρασος 9
  2. Μακεδονικός Φούφα 3
  3. Διγενής Νεοχωρίου 1
  4. Δωτιέας Αγιάς 1
  5. Αστέρας Καρδίτσας 0
  6. Πυρσός Γρεβενών 0
  7. ΑΟ Στυλίδας 0

Η δεύτερη αγωνιστική (11/05)

Αστέρας Καρδίτσας-Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Διγενής Νεοχωρίου-Μακεδονικός Φούφα
ΑΟ Στυλίδας-Δωτιέας Αγιάς
Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση στο «Π. Μαγουλάς»:

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.