Ο Πύρασος στην κορυφή με 2-0 επί του Ρήγα Φεραίου

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής

Ο Πύρασος ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος στο ντέρμπι κορυφής με τον Ρήγα Φεραίο, στην εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με το σύνολο της Νέας Αγχιάλου να επικρατεί με σκορ 2-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο Πύρασος φιγουράρει πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο Όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ με 18 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Αίας Σούρπης με 16 και ο Ρήγας μένει τρίτος με 14. Όσον αφορά την αναμέτρηση, αυτή σημαδεύτηκε από αρκετές κάρτες με τον Πύρασο να τελειώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες και τον Ρήγα Φεραίο με εννέα.

Η αρχή στις ευκαιρίες έγινε από τον Πύρασο με τον Βλάχο να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 13’, ενώ ο Ρήγας είχε δοκάρι με τον Καραγιάννη στο 38’. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζάχος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Πύρασο να μένει με 10 παίκτες. Ωστόσο η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 44’ χάρη στο τέρμα του Μιχόπουλου ε κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, αφού ο Βλιώρας αποβλήθηκε από πλευράς Ρήγα Φεραίου, με την ομάδα του Βελεστίνου να μένει στη συνέχεια με εννέα παίκτες! Ήταν στο 63’ όταν ο Γοδενόπουλος αντίκρισε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Ο Ρήγας από εκεί και πέρα πίεσε και είχε ευαιρίες να σκοράρει, αλλά ο τερματοφύλακας Κεφαλάς είχε άλλη άποψη, και αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του Πυράσου, λέγοντας όχι στον Αγροκώστα και στο σουτ του παίκτη του Ρήγα στο 76’, για να έρθει το 2-0 από πλευράς γηπεδούχων, διά… ποδός Αραπίτσα, με ατομική ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου μέχρι να βρεθεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να τον πλασάρει. Στη συνέχεια, ο Κεφαλάς είπε και πάλι «όχι» στα σουτ των Πάσχου στο 80’ και Γουτούλη στο 88’.

Πύρασος (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Δημητριάδης (81′ Μπούτλας), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αραπίτσας (83′ Γάτος), Αγιασιώτης (70′ Νίνος), Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης (58′ Γουτούλης), Δίντσης, Γοδενόπουλος, Ρόκας (69′ Κακάνης), Γάρος (69′ Χότζα), Σουγκάρης, Καραγιάννης (69′ Πάσχος), Δ. Αγροκώστας, Βλιώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.