Ο Σαμπά Φαγέ στον Θησέα, που πήρε και τους νεαρούς Κωστή, Αντωνούλη

Ο τερματοφύλακας Σαμπά Φαγέ

Ο 21χρονος Σενεγαλέζος τερματοφύλακας, Σαμπά Φαγέ, μία ανακάλυψη του Λευτέρη Φούτρη, που είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων του Θησέα και άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου, θα ενισχύσει την ομάδα της Αγριάς κάτω από τα δοκάρια τη νέα σεζόν. Ο Αφρικανός γκολκήπερ είναι στην Ελλάδα για μία πενταετία για βιοποριστικούς λόγους, χωρίς να κάνει δελτίο σε κάποια ομάδα, αλλά κρίθηκε από τους ανθρώπους του Θησέα ότι έχει τις ικανότητες να πλαισιώσει τον έμπειρο Αργύρη Κουτσιρίμπα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Σαμπά Φαγέ αποτελεί το τυπικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ θα πρέπει να γίνουν και κάποιες διαδικασίες με ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων ανάμεσα στην Ελληνική και τη Σενεγαλέζικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο παίκτης να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στο νικηφόρο φιλικό του Θησέα με τον Τοξότη με σκορ 1-4, παίζοντας στο πρώτο 45λεπτο.

Στο ίδιο παιχνίδι συμμετείχε στο δεύτερο μέρος και ο νεαρός αριστεροπόδαρος πλάγιος μπακ και στόπερ Αντώνης Κωστής, που είναι γεννημένος το 2003 και πέρσι ήταν μέλος της Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, ενώ στον ίδιο σύλλογο, αλλά στην Κ19 έπαιζε ακόμη έπαιζε και ο αμυντικός Δημήτρης Αντωνούλης, γεννηθείς το 2001, που κι αυτός αποτελεί μία προσθήκη στο ρόστερ του Θησέα, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τους δύο πιτσιρικάδες.

Ο Κωστής
Ο Αντωνούλης ήταν στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στο φιλικό του Θησέα με τον Τοξότη, αλλά δεν έπαιξε, καθώς έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.