Ο Τέλης Καϊμπαλίδης στο «Μagnesiasports»: «Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται τη στήριξη όλων»

Ο εκτελεστικός υπεύθυνος των «ερυθρόλευκων» δίνει το σύνθημα της νίκης για την Κυριακή

Αναλαμβάνοντας το πόστο του εκτελεστικού υπεύθυνου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, ο Τέλης Καϊμπαλίδης δεν χρειάστηκε να συστηθεί σε κανέναν, έχοντας στις «αποσκευές» του χρόνια ποδοσφαιρικής εμπειρίας και γνωρίζοντας πολύ καλά τις  απαιτήσεις που υπάρχουν από και για το «ερυθρόλευκο» σύνολο. Μιλώντας λοιπόν στο «Magnesiasports», τονίζει κατηγορηματικά ότι η ομάδα αυτήν τη στιγμή, έχει την ανάγκη στήριξης όλων…

«Τιμή είναι για εμένα ν’ αναλαμβάνω καθήκοντα στην ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα σ’ αυτήν και να τη στηρίξουμε από κάθε πόστο και να βοηθήσουμε. Είναι υποχρέωσή μας, και εγώ από τον Ολυμπιακό Βόλου προέρχομαι και η ομάδα θέλει στήριξη» αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας… ντεμπούτο κι αυτός στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, με το αποτέλεσμα βέβαια (2-0 σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου) τουλάχιστον να ξενίζει.

«Το σκορ ήταν πλασματικό. Ήμασταν πολύ καλοί με 75-25% κατοχή, είχαμε εννέα κόρνερ και 15 ευκαιρίες, αλλά δεν έμπαινε γκολ. Απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΠ Κοζάνης, αν δεν κάνεις γκολ γρήγορα, ο αντίπαλος αρχίζει και πιστεύει σε κάτι περισσότερο, και η μπάλα εννοείται ότι τιμωρεί…» εξηγεί και δίνει κι αυτός το σύνθημα από την πλευρά του για κάτι καλύτερο την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου.

«Το μόνο αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά. Βέβαια, την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου θα χρειαστεί να μετακομίσει στο Στεφανοβίκειο, ελλείψει άλλου αγωνιστικού χώρου. «Σίγουρα, άλλο Νεάπολη, άλλο Στεφανοβίκειο. Άλλα μεγέθη (μεγαλύτερη η Νεάπολη και μικρότερο αυτό του Στεφανοβικείου) και άλλη ποιότητα χλοοτάπητα, αλλά κι εμείς πρέπει ν’ ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία» σχολιάζει σχετικά ο Τέλης Καϊμπαλίδης.

Τέλος, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τι έχει σημασία στο εσωτερικό μίας ομάδας, γι’ αυτό και στέκεται σε δύο στοιχεία, στο προπονητικό επιτελείο αλλά και στη διοίκηση. «Όταν υπάρχει ένας προπονητής του μεγέθους και της ποιότητας του Σάκη Θεοδοσιάδη, τότε μιλάμε για άλλο επίπεδο δουλειάς και μπορεί ο καθένας να δει τι έχει αφήσει σε κάθε ομάδα. Θέλω δε να επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό βέβαια και ότι η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, όντας κοντά για να λύσει κάθε πρόβλημα» σημειώνει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι αυτά τα δύο είναι οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο σε ένα ποδοσφαιρικό μέλλον που επιφυλάσσει εκπλήξεις και εμπόδια σε κάθε σύλλογο, βάσει των δεδομένων των τελευταίων ετών, με ανακατατάξεις ν’ απαιτούνται σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα και στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.