Ο Θησέας έλυσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καψιώτη

Ο Γιάννης Καψιώτης

Παρελθόν αποτελεί από τον Θησέα ο Γιάννης Καψιώτης, αφού η ομάδα της Αγριάς έλυσε τη συνεργασία της με 24χρονο δεξιό μπακ.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε και στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα 11 ως βασικός και χωρίς να χάσει λεπτό και στο ένα, αυτό με τον Πιερικό, μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι είναι κοντά σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ.

Από τον Θησέα ενδέχεται να φύγουν κι άλλοι ένας ή δύο Βολιώτες ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για ενίσχυση.

Από κει και πέρα, θετική ήταν για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη η διακοπή, αφού θα εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι Κοτζαθανάσης και Αγιασιώτης με τη Νίκη κι έτσι θα μπορέσουν να δώσουν το παρών σε πιο κρίσιμα παιχνίδια με αντιπάλους, που έχουν τους ίδιους στόχους.

Το ματς της Κυριακής με τη Νίκη θα γίνει κανονικά στο γήπεδο της Αγριάς, με τους ανθρώπους του Θησέα να μην μπαίνουν καμία φορά μέχρι τη μέρα του αγώνα για προπόνηση και πιστεύεται ότι αν βοηθήσει και ο καιρός θα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, αφού ο δυνατός αέρας, που επικρατούσε σήμερα Δευτέρα στην Αγριά, βοήθησε να στεγνώσει γρήγορα ο αγωνιστικός χώρος, από την άλλη προκάλεσε ζημιές στο κεντρικό πάγκο του παρατηρητή και των γηπεδούχων, οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.