Ο Βαλάντης και ο Γιάννης αποχαιρετούν τον Βόλο με στάση στο «Παντελής Μαγουλάς»

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία για δύο μικρά παιδιά, φίλου της Νίκης Βόλου έδωσε στη δημοσιότητα η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, με φόντο το «Παντελής Μαγουλάς»…

Όπως αναφέρεται, την προηγούμενη εβδομάδα,  μέλη της ΠΑΕ δέχτηκαν ένα μήνυμα από τον Διευθυντή του 30ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, κο Πασχάλη Δήμου. «Φανατικός οπαδός της ομάδας μας, μάς περιέγραψε περήφανα πως μεταλαμπάδευσε το «νικιώτικο ιδεώδες« σε δύο νεαρούς μαθητές του, οι οποίοι φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου και κάθε δεύτερη Κυριακή ήταν η παρέα του σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Ο Βαλάντης και ο Γιάννης, οι δύο μικροί «ήρωες» της ιστορίας μας, τις επόμενες μέρες, θα είναι στη Γερμανία, δίπλα στη μητέρα τους και θα ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από την Ελλάδα, τον Βόλο και την αγαπημένη τους Νίκη. Είχαν, όμως, μία τελευταία επιθυμία στα πάτρια εδάφη: Να περπατήσουν στο νέο «Παντελής Μαγουλάς». Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε στα παιδιά αυτήν τη χάρη, βρεθήκαμε κι εμείς εκεί, ως διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, κι αφού κουβεντιάσαμε μαζί τους, τούς προσφέραμε δύο φανέλες της ομάδας μας, ως αναμνηστικά δώρα που θα τους συντροφεύουν στο ταξίδι τους προς τη νέα αρχή» σημειώνει η πλευρά της ΠΑΕ.

«Τέτοιες στιγμές δεν αποδεικνύουν πως είναι απλά διαφορετικό να είσαι Νίκη… Αποδεικνύουν πως το να αγαπάς αυτήν την ομάδα είναι κάτι μοναδικό. Εις το επανιδείν παιδιά» αναφέρει τέλος η Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.