Ο Βασίλης Βούζας και το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα χρονιά

Ενώ αναμένονται τα οριστικά δεδομένα για τη διοίκηση της ΠΑΕ

Mπορεί τα διοικητικά δεδομένα να μην έχουν οριστικοποιηθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο κάποιες κινήσεις για το ρόστερ έχουν ήδη γίνει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports», ενώ πρέπει να κλείσει και το θέμα του προπονητή.

Ο Βασίλης Βούζας περιμένει, κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει και ο ίδιος ο Καρδιτσιώτης τεχνικός περιμένει τα οριστικά δεδομένα, και δεν μοιάζει αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του για μία ακόμη χρονιά στους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά τους παίκτες, θέληση των νυν διοικούντων είναι να παραμείνει ο Ιάσων Παπαδημητρίου, που ήταν άλλωστε και ο βασικός σκόρερ φέτος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Ξενοδόχοφ, για τον οποίο προσφάτως έδειξε ενδιαφέρον η ΑΕΛ για την επιστροφή του στους Λαρισαίους.

Την ίδια στιγμή, όπως μαρτυρά και η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό με τη Βέροια, οι ξένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει από τον Βόλο με προορισμό είτε τόπους διακοπών είτε τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Μοιάζει άλλωστε εξαιρετικά δύσκολο Κολέλα και Ερέρα να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον Τζούριτς. Ενκόε και Γκιοατά εξετάζονται, ενώ από την άλλη, ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει, και ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία της Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύο ξένους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τους Αργεντίνους Μπρούνο Μπαράνκο και Νίκο Ντα Κάμπο οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα, αλλά προτού φύγουν από τον Βόλο είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Πάντως είναι πολλά αυτά που πρέπει να οριστικοποιηθούν και μάλιστα σύντομα. Άλλωστε, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει εξελίξεις, άλλοι ανταγωνιστικοί σύλλογοι κάνουν μεταγραφές και ετοιμάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.